Kbrsmlysflp95 Kızlar oğluşumun doğum günü yaklaşıyor 30 eylül de 1 yaşına giricek sizce nasıl bi hazırlık yapmalaıyım sizler neler yaptınız mesela tavsiyelerinizi alabilirim🥰🥰👶🏻
cemreninannesi_ Kbrsmlysflp95 benim minnoş da 14 Ekim evde kutlayacağız ailecek balonlarla süsleyeceğiz pembe konsepte pastasını elbisesini falan hazırladık ikramlık koyacağız bir de tamam 🥰 1 yaş çekimi yaptıracağız bir de randevu aldık
Kbrsmlysflp95 Deletedmon_65 aslında ben de sade yapmak istiyorum zaten teyze hala vs olcak çok kalabalık değil bi doğum günü pastası yaptırcam başka yanına neler yapabilirm mesela bi de doğum günü süsleme malzemelerinden alcam ama az olandan mı çok olandan mı alsam karar veremedim
Deletedmon_65 Kbrsmlysflp95 ben trendyoldan happy birtday yazısı almıştım one yazı almıştım pasta üstüne birde üç renk karışık balon almıştım güzel oldu yani bence fazlaya gerek yok yine siz bilirsiniz 🙂
Deletedmon_65 Kbrsmlysflp95 böyleydi birde depreme denk gelmişti bunları bile son dakika almıştım apar topar oldu yani