Keslin_3 Bebeğim 5 ay 5 günlük ebe tadima başla demişti bende yoğurt verdim çok az dün vermiştim bugün kolında 2 tane kırmızı yuvarlak sinek ısırığı gibi leke acaba alerjisi mi var yoksa ilk yediği için mi böyle oldu
Oziaden Keslin_3 yani bende ufak Bi kızarıklık olunca korkuyordum hep :) 2 3 doktora sordum sıcaktan isilik. Olabilirmiş öyle alerji olsa tüm vücudunda olurmuş
Meri-Mel Keslin_3 döküntü yok canım korkma bundan yarın öbür gün de ver eğer artar ve idrarda kan falan görürsen verme o zaman eğer olursa da alerji 3-4 güne geçiyor biz de yumurta beyazı denedik asi için oldu mesela
Keslin_3 Meri-Mel 3 gün vericem bakalım idrarda kan da mi olabiliyormuş alerjide çok az verdim tadimlik zaten
Meri-Mel Keslin_3 Evet canım oluyor ipliksi kan gibi görünümlü şeyler demiyor ben hiç yaşamadım hamd olsun ama döküntü çok oldu
Keslin_3 Oziaden yoğurdu verdim 1. Günün akşamı oda da sinek vardi kulağıma vızıldıyordu sabah kalktiğimda gördüm kolunu yan sıcaktan da olabilir bemim gibi paranoyak anne olunca😂