momandad_16 uynakbalina primanın kalıpları molfixe göre daha küçük yani molfix daha büyük primadan önce küçük paket 5 alın büyük gelirse ona göre 4 alırsınız
Seda23Yusuf uynakbalina ne kiloya ne numaraya çocuğun poposunu bacaklarını sıkıyoss ona göre al markadan markaya da fark oluyo birazcık
masallllll Numaraya değil canım kiloya bakarsın zaten yazar hepsinde kilo aralıkları ona göre değerlendirin🌸
uynakbalina masallllll evet ama daha önce de kilosuna göre değiştirdim sızdırdı hep prima artık alınacak gibi değil 400 küsür olmuş
masallllll uynakbalina tamam canım ben zaten markasından demedim hamgi marka alırsan al farketmez onu sen belirlerin sadece alırken kiloya göre numarayı belirlersin her bezde değişiklkler var
uynakbalina momandad_16 prima almicam canım prima kullanıyoruz zaten de molfixe geçicem prima 400 tl olmuş molfixten 2-3 paket alıyorsun o paraya
momandad_16 uynakbalina anladım ona göre küçük bi paket alın deneyin işte bedenini molfixin kalıpları primaya göre büyük
asah_1712 uynakbalina rica ederim. Prima 5 no 11-16 kg arası, Molfix 5 no 11-18 kg, Molfix 4+ no 9-16 kg
uynakbalina Seda23Yusuf evet her bezin kalıbı farklı bi kaç kez değiştirmeye niyetlendim sızdırdı geceleri, mavi paket olanı aldım bakalım sorun yaşayacak mıyım
uynakbalina asah_1712 oğlum 8 aylık 11 kilo şu anda primada 5 kullanıyoruz muhtemelen molfix de 5 olur
Hello-kitty Molfixs 6 numara kullaniyorum ben kizim 2 bucuk yasinda çok rahat tam geliyor prima molfixse göre daha ufak kalip