DilekGunes Çok ağladı kafasına düşürdü sizce bir şey olmuş mudur kafasına dokununca basıyor çığlığı 😭 ( köydeyim herkes cenazede arabada yok )
AnnaKarenina_ DilekGunes 10 grmlik gırgır ne yapabilir ki ufak plastik bişi korkutmuştur ondan ağlmışfır
Ftmabilalxx DilekGunes bişe olmaz büyük bi ihtimalle korkmuştur bebek. Dikkat et kayınvaliden için alzehmir hastasıysa.
DilekGunes theanalikko kayınvalidem hasta zaten ona bırkamadım Bebek bezi almaya gitmiştim arkamı döndüm bastı çığlı 😭
Benibenibihterini DilekGunes Koskoca kadin nasil dusuyor bebegin kafasina girgiri anlamis degilim. Bir de arkami döner dönmez oldu diyorsunuz. Gunahini almak istemem ama kasten yapma ihtimali var mi? Yani hasta demissiniz akil sağlığı yerinde mi kayinvalidenizin?
Prenses_annesi04 DilekGunes oy canım korkmuştur ya ilkez darbe aliyosa eğer korkmuştur kendinizde savunamiyor ya ondan küçük girgirdan bsiey olmaz üzülme sürekli dokunma unutsun bak ama dokunma
marisback DilekGunes aa çok pardon hasta deyince ben de grip gibi sandım. Bence 1 sn bile yalnız bırakmayın siz bez almak için falan da. Belki de düşürmedi vurdu gırgırla
DilekGunes marisback dedem vefat etti o yüzden köydeyim kayınvalidem gıl geldi o yüzden elim ayağıma dolaştı 😭 bi anda boşluğuma geldi
Minigim38 DilekGunes bisey olmamıştır da korkmuştur morarmasin diye elinizle tereyağı yada margarin sürün