civcivmom Merhaba oto koltuğu alacagım bebeğim 6 aylık hangi markayı önerirsiniz ? Nelere dikkat etmem gerekir alırken ?
mrvunal13 civcivmom ben e bebekten şu an indirimde graco marka isofixli 360° dönebilen olanı alacağım.
Araslarcaaa civcivmom yoyko bear 360 kullanıyoruz biz memnunuz fiyatıda uygun adac testinden geçmiş olması çok önemli
printhelloworld civcivmom besafe izi comfort x3 isofixli modelden kullanıyoruz bazası yüksek olduğu için bebeğim dışarıyı izliyor sıkılmıyor çok memnunuz adac puanı da yüksek türkiyedeki en iyi oto koltuklarından biri kesinlikle
hestiaone Babymall den Avova almıştık 40 günlükken. Ben üretildiği yere ve kullanılan malzemesine önem verdim. Alman malı ve çelik kullanılmış, biz severek kullanıyoruz ve içim rahat. Hem de yenidoğandan 7 yaşına kadardı sanırım upuzun bır kullanım ömrü var
Dlky Elele baby nin oto koltuğunu kullanıyoruz çok memnunum sadece biraz döndürürken arabanın koltuğuna sürtüyor ama genel problemmiş bu
Melek-Naz1 Araslarcaaa bu markayı önerdiler bana da. Yatıyor mu yüksekliği nasıl bebek dışarıyı izleyebiliyor mu adac nedir.
Tubii02 Nurxxx biz yenidoğanken kullanmıştık 6 saat yolculukta emniyet kemerini sıkıca bağlayın siz de yanında oturun inşallah bir sıkıntı olmaz bu şekilde
Araslarcaaa Nurxxx tabiki onlarda oto koltuğu yeni doğan için isterseniz altına aparat alın arabanın koltuğuna bağlamak için istersenizre emniyet kemeri ile bağlayın bağlama yetleri oluyor zaten internette videoları var
rukiyegarip35 Nurxxx ben puset kullandım canım oğlum 2 yaşına gelene kadar şimdi yeni doğum yaptım bebeğime kullanıyorum çokta rahat bana bi sıkıntısı yok
Minas Nuna rebl plus tercih ettim adac testi isofixli olması ve 7 yatış kademesi olması hoşuma gitti. Tabi gönül cybex ya da maxi cosi isterdi ama fiyatları çook fazla.
Cocolingo civcivmom britax, maxi cosi, besafe, cybex, adac puanlarına dikkat ederek seçim yapın en önemli şey güvenlik
EBIOT Nania öneririm hem dönüyor hem araçlı hem yüksek bebeğim önceki koltuğunda sıkılıyordu oturmak istemiyordu bununla rahat yolculuk yapıyoruz. Hem fiyatı da diğerlerine göre daha mantıklı ayrıca fransa üretimi
beyzakus Maxi cosi axissfix tercih ettim adac testi ve isofixten sebep çok memnunum. Bence bir defa alınıp iyisi alınması gereken şeylerden oto koltuğu başka şeylerden kısıp ona yatırım yapılmalı
Sevvl civcivmom İkizlerime bunu aldık çok çok beğendim henüz takmadık ama baya konforlu ve özellikleri ve güvenlik açısından çok güzel bakabilirsiniz
plajterligi civcivmom çok sık seyahat edip araba içi güvenliğe önem veriyorsanız 0-36 ay değil 0-18 veya 18-36 olarak almanızı öneririm. Besafe aldık doğduğu günden beri kullanıyoruz gayet memnunum