-Manolya- Baştan belirteyim 10.5 aylığız Tam olarak evde ne varsa pankeki oldu 😂 1 yumurta sarısı biraz da beyazı 1 yemek k. Yoğurt Yarım çay k. Keçiboynuzu unu 1 çay kaşığı keçiboynuzu pekmezi Biraz şeftali rendesi 1 ceviz rendesi Kıvam için tam buğday unu
Miniktirtillarim -Manolya- Basima bisey gelmeyecekse eger damla cikolatali klasik pankek ahshsb😁😁 3.5 yas kizim bayiliyo bunlara😁😁
-Manolya- Miniktirtillarim kız niye başına birşey gelsin istediğini yedirirsin annesi sensin 😂😂 çok tatlı görünüyor valla eline sağlık
biricigiminannesi26 Miniktirtillarim benimki böyle olmuyor canım ya yukarıdaki gibi oluyor neden sence canım
Miniktirtillarim -Manolya- icinde sut var cikolaya var beyaz un var valla beni topa tutarlar linc yemekten normal yemek yemeye firsat kalmaz bana absbsb😁😁😁😁
Miniktirtillarim biricigiminannesi26 tavaya hic yag koymuyorum pankek harcinada koymuyorum goz goz olunca çeviriyorum boyle oluyo Ama peynirli zeytinli pankek yaparsam mutlaka benimkide o resimdeki gibi oluyo
biricigiminannesi26 Miniktirtillarim anladım canım ama hiç yağ koymazsam yanabiliyor biraz acaba tava da önemli mi bu konuda
Miniktirtillarim biricigiminannesi26 evet kesinlikle ben tefalin krep tavasinda yapiyorum sadece Diger tum yanmaz yapistirmaz tavalarimda maalesef yaniyo