seizetheday Arkadaşlar katlanır bebek küvetleri kullanışlı mı almak istiyorum fakat yorumlarda kötü yeriniz varsa normal alın diyenler var alıp memnun olan var mı kovası falan hemen katlanıyor diyorlar
Muhammed28 seizetheday açıkçası küveti gerçekten çok güzel maşrafası da çok güzel ama kovası için aynı şeyi diyemeyeceğim katlanıyor çok su doldurmamak lazım ama diğer türlü süper özellikle evi küçük olanlar için
Gumus25 seizetheday küvet güzel kovası çok doldurunca katlanıyor. Bende yarım dolduruyorum sorun olmuyor. Evim küçük olduğu için ben memnunum
_banuu0 seizetheday ben kullanıyorum çokta memnunum bence kesinlikle almalısın üstüne birde file aldım bebeğim için kalın filelerden o kadar kolay oluyor ki yıkaması tavsiye ederim
seizetheday Muhammed28 ayy evet ben de kovası hakkında çok olumsuz yorum okudum onu da kullanmayız ne yapalım teşekkür ederim
aselismomy seizetheday ben kullanıyorum yer açısından çok çok kullanışlı kovasıda dolu olduğu zaman ufak bir harekette katlanabiliyor ona da dikkat ediyorum🤷♀️ ama alınmayacak kadar kullanışsız değil yani durdukyere katlanmıyor
berosunannesi seizetheday kovası hariç güzel bizim kovasıyla kötü bi anımız var hatta eşimle ufak çaplı bi savaş oldu aramızda dokundum dokunmadım diye ama her yer su gölüne döndü 😂