Moonbow06 Nebülizatör almam gerek. Ama hiç bir fikrim yok Hangi marka iyi, taşıması kolay olandan mı almalıyım.. Alıp da memnun olan var mı ya da şu ürün çok kullanışlı diyen. Bebeğim için kış gelmeden bir tane almam lazım… (Kızım 4 aylık)
aykoz_ Moonbow06 omronun elle tasınabiliri en iyisi . Daha iyisi yok. Öncesinde ıkı tame kullandım hem de en önerilen ikiside 2-3 ayda bozuldu. Ben cok sık kullanıyorum alerjık diye. Omron aldım maşallah taş gibi. Hatta koah enistem aldı o da sık kullanıyor . Biraz daha pahalı ama cocukluk cagı boyunca garanti
MelindaMelisa Moonbow06 Taşınabilir pilli almanızı öneririm.Nexus en iyilerden.Ama fişi takılıp çalışandan isterseniz omron en iyi markadır
m_d_k34 Ben kompresörlü dodo nebul marka aldım kullanışlı şuan sesi var bir de kablolu ama ömürlük diğerlerinin çabuk bozulma ihtimali var hatta ben Nexus taşınabilir almıştım havayı bi sn verip duruyodu tekrar düğmeye basmak zorunda kalıyordum sürekli o şekilde hava veriyordu duruyordu felan iade edip kablolu aldım 10 dk sesine tahammül edebilir insan bebeğim kendi tutmaya çalışıyordu hatta ağzına Felan götürmeye calisiyodu bizimkide 5 aylık
Moonbow06 m_d_k34 yorumlara baktım güzel geri dönüşler var. Bir kişi sadece koku yaptı ve ısındı yazmış. 3.5 yıldır kullanıyormuş. Yine de aklımda dursun bu marka.. Bu arada soğuk hava buharlı nemlendirici ile bunun farkı nedir
m_d_k34 Moonbow06 hangisine baktınız dodo nebul mü Nexus mu soğuk hava buhar Makinesi dediğiniz bende deerma var o mu nem oranı az olduğunda evde açıyorum burun tıkanıklığı olmasın diye geceleri özellikle kışın petekler açıkken iyi oluyor diğeri zaten ilaç konulup kullanılıyor .
Moonbow06 Asdfasdf- Atesbebek m_d_k34 enercisizkaldimanne Hepsine bir bakayım not aldım hemen . Çok teşekkür ederim. Sizce taşınabilir mi daha iyi kompresörlü mü
Moonbow06 m_d_k34 dodoya baktım. He şimdi anladım ozaman nabülizatör daha önemli aslında. Diğeri var bende zaten
Asdfasdf- Nexus kullanıyorum ben aşırı şekilde memnunum çok sessiz bebekler diğerlerinin sesinden korkuyor ama bunu uyurken bile çok rahat bir şekilde kullanıyorum
Atesbebek Moonbow06 taşınabilir daha iyi bence sonuçta bir yere gidebilirsiniz hasta olabilir yanınızda bulundurmaniz gerekebilir. Hani cocugunuzda kronik bir hastalık olur v.s en iyisini almanız gerekir o zaman olabilir ama öyle kronik bir hastalığı yoksa yeterli gelir 🙂
enercisizkaldimanne Moonbow06 taşınabilir kullanıyorum ben çok rahat oluyor, yatarken falanda kullanılabiliyor
Moonbow06 Atesbebek açıkcası daha küçük olduğu için henüz bilmiyorum ama galiba en mantıklısı taşınabilir olacak.çok ggezmiyorum ama yine de bir yere gitme ihtimalim oluyor tabi anneme felan. Orda belki lazım olabilir dediğiniz gibi
gamzes-26 Geçen kış kızıma önerdi doktor eşim almaya gittiğinde tesadüf cocuk hemşiresi varmış eski tip almanızı öneririm diğerleri hassas oluyor bende almıştım çocuklara düsünce bozuldu çok hassas oluyorlar demis eski tip aldık biraz gürültülü ama işimizi gördü yine
Moonbow06 gamzes-26 eski tip hangileri var mesela. Tam isim vereblir misiniz. Çok bilgili değilm bu konuda, kusura bakmayın 😊
gamzes-26 Moonbow06 kompresörlü nebulizatör cihazı yazıp aratabilirsiniz hangi marka nasıl bende bilmiyorum eczanenin önerdiğini almıştık bizde