seymaaras Merhaba arkadaşlar. Oğlum 1 aylık. Acaba bu ayda rezene çayı veriliyor mu? Şimdiden teşekkürler🙏🏻🌸
Sin21 seymaaras doktorlar su bile vermeyin diyor kaldı ki bitki çayı bilemedim ben hala cesaret edemedim ki çocuğum aşırı gazlıydı🤷♀️
Zubeydeeren seymaaras internette okudum canım verilmez yaziyor kendin icmelisin bence rahatlamasini istiyosan kimyon cayi ver bi faydasi oluyor mu dersen bizde ise yaramadi cevre baskısı yuzunden verdim 🙄
Ftmgktg seymaaras alanında cık çok iyi olan bi doktor var içeriğindeki bi maddeden dolayı bebeğin beynine zarar vermesinden bahsediyor bende verdim malesef ama keşke vermeseydim doktorun adı uzm.dr.alifuatserpen instagram dan bakabilirsiniz
KereMini1 Ben veriyorum canim kendi ictigimden 1 2 cay kasigi veriyorum ama etkisi var mi yok mu bilmiyorum :/
seymaaras KereMini1 Ya ben kimyon veriyorum ama internette rezene için 6. Aydan sonra diyor. Kafam karıştı🤦🏼♀️
seymaaras Sin21 Ben kimyon veriyorum. Çok ama çok iyi geliyor. Doktorumuz abartmadan verebilirsin dedi. Ama rezeneyi sormayı unuttum🤦🏼♀️
seymaaras Sedapoyraz Ben kimyon veriyorum doktor tavsiyesi ile çok rahatlatıyor canım benim rahatlayıp uyuyor. Ama rezeneyi bilemedim.
seymaaras Merveyavuzktm Asıl kimyon veriliyor ama rezene için internette hep 6. Aydan itibaren diyor. O yüzden bi sormak istedim.
seymaaras Zubeydeeren Bende kimyon damlalarıyla beraber işe yaradı. Ama rezeneyi en iyisi kendim içeyim.
seymaaras Ftmgktg Evet ben biliyorum o doktoru. İnternette de zaten rezene için 6. Aydan itibaren diyor. En iyisi kendim içeyim sadece.
Ozgetumurlenk seymaaras bende verdim son çaremizdi eczaneden milupanin rezene çayını aldim doğal rezene hic etki etmedi kızımda 6.aynıdan sonra yaziyor ama ben azar azar kullandım cok iyi geldi