Fatmanur41 Çocuğunu yürüteçe bindirip zarar gören var mı Allah aşkına herkes iyi değil diyo ama hepimizde yürüteçke büyüdük yani kimse inkar etmesin 😂
ayse01_alparslan Fatmanur41 vala beş aylıktan beri beş dk on dk aralıklarla koydum hep suan 11 aylık koymuyorum hiç çünkü kendini içinden atıyor yere vala herkes zararlı diyoda napalim insan koyuyo şimdiye kadar bulmadım bı zararını
beyzzsenturkk_ Fatmanur41 her şey zararlı bacım ona bakarsan bizi de koymuşlar bence gayet guzel yürüyorum 😂
annemm33 Fatmanur41 5 bucuk ayllikken kullanmaya basladim yürüteci 1 1 bucuk saat kaldigida oldu 10 bucuk aylikken yürümeye basladi simdj 13 aylik cok sükür hic bir sıkınsı yok
Fatmanur41 beyzzsenturkk_ sorma herkes zararlı diyo doktorlarda tavsiye etmiyor ama ben daha hiç duymadım şu çocuk yürütece bindiği için böyle oldu diye şehir efsanesi olmuş artık😂
Fatmanur41 annemm33 bende bindiricem çünkü bayıldı yürütece uçarak gidiyo yürümeyi destekliceğini düşünüyorum bende sizin gibi
annemm33 Fatmanur41 kullanin isterseniz zaten emekledikten sonra ilk buraktiklari sey yürütec oluyor sıkılıyorlar icinde
Umutluluk Yani yürüme arkadaşı aldım asla yüzüne bakmadı yürüteçle yürüdü aşırı seviyordu yürütecini. Şuan 2,5 yaşında hala seviyor arada çıkarıp evi geziyor 😅
Senem_sygl01 Fatmanur41 bi zararını görmedim bulaşık vs yıkarken dursun diye koyuyordum sürekli koymadım
ada_1 Fatmanur41 10 aylık bebeğime dedesi yürüteç almış. Bence bebeğimin kendine olan güveni geldi. Yürüten sayesinde bazen dimdik duruyor üzerinde. Adım atmayı öğrendi ileri ve geri gitmek için adımlarını nasıl atması gerektiğini öğrendi. Evin içinde gezebildiği için özgürleşti. Yürüteç sayesinde enerji harcıyor yoruluyor böylece uykuları daha kaliteli oldu. Daha uzun uyuyor. Ben çok memnunum. Yürümesini de hızlandıracak gibi görünüyor bacak kasları güçlendi.
Kedilibebekliacemi Fatmanur41 tüm doktorlar zararlı diyor die kullanmadım. Ama bazen öyle zorluyor ki gidip alıp bindiresim geliyor yapmıyorum..