Kevserakb Kızlar depremden sonra mı doğumdan sonra mı anlamadım eskiden hep evde tek kalabilirdim korkmazdım şimdi tek kalamıyorum ürperiyorum sanki hep yanımda birisi var gibi iş yaparken hep arkama bakıyorum niye böyle oldu ya
Hobbalayarim Kevserakb öyle biri var gibiyse deprem değildir. Kendi kendine vesvese verme sakın canım bol bol oku tam öyle hissettiğin anda aman tövbe ya de geç hiç umursama
Eysar Kevserakb herkez öyle eşim vardiyalı çalışıyor bazen gece sabaha kadar yok deprem korkusu olmazsa sabaha kadar kızlarına sarılır yatardim Adana’da yaşıyoruz müstakil aile apartmani uc katlı en ustteyim bende asla tek kalkamıyorum görümcem gelip kalıyor yani şuan için gerçekten hiçbirsey geçmiş değil korku hiç geçmiyor sizde tek kalamiyorsaniz kalmayın lütfen
Poncikkkk Kevserakb vesvese dir o canım Felak nas ayetel kursi biliyorsan oku telefondan açabilirsin ama sürekli yap bunu
Patron1bebeginannesi Kevserakb depremle doğumun da etkisi vardır, ben deprem bölgesinde değilim uzaktayım ona rağmen korkuyorum evde tek kalırken. Dua açın evinizde dinletin bebeğiniz için de iyi olur 🩷
Kevserakb Hobbalayarim evet ya ama anlamadım niye böyle oldum bi an hiç korkmazdım şimdi hep diken üstündeyim 😞
Hobbalayarim Kevserakb başka şeylere odaklan düşündükçe daha da korkarsın. Ve o tur varlıklar korkudan beslenir boşver unut
Samavizey28 Öyle anda hemen kendini oku yasin suresi bakara vakıa surelerini aç evde rahatlarsın yer verme vesveseye. Ciddiye alarak vesveseyi biz besliyoruz farkında olmadan umursama
Rumeysaden Eysar şenol üşümezsoyu dinleyin belki iviniz rahatlar uzman kendisi ve depr olmayacağını fay hattının sönük olduğunu sırf yabancılara toprakları satmak için yapıldığını söylüyor özellikle askeri bölgelerin beklerim bu devletten herseyi
-_-hUysUzvetatlikadin Kevserakb doğumdan sonra bir müddet olabiliyormuş böyle şeyler ama tabi bu süre önemli doğuma yapalı ne kadar oldu