Mom0008 Sadeturkkahvesi destek alıyorsa uykuda eğer uyanmaya devam eder canım oğlumda yaşadım destekleri kestim şimdi 2 kez filan uyanıyor rüya filan görmezse tabi oda dünyada tuvalete için
Zeyno123 Sadeturkkahvesi bizde 23ayligiz 14 gün sonra 2 yaşına giricez inanın bende artık deliksiz uyku istiyorum 11 ay boyunca kızım akşam yatar sabah kalkardi yaşına girdikten sonra malesef gece surejli ağlar oldu okumadığım dua falan kalmadı artık haftada sadece 1 gün deliksiz uyur😊dün 1den 6 ya kadar salladım uykuya dalamiyo anne anne diye söylenip duruyor internetten araştırın gece terörünu sebep bu ağlamasının
_ipekk18 Sadeturkkahvesi 18 aylık memeyi bıraktık şuan 19 ay 12 günlük bikere su içip yatıyor zor kaldırıyorum kalkmak istemiyor eskiden zırt pırt saat başı uyandı destekle uyuyor sallıyorum Ama geçen hafta ağlama krizleriyle uyaniyordu dişten şimdi şükür iyiyiz 7 saat uyanmadan uyuyor sonra su içip yatıyor geri
mobesebesir Sadeturkkahvesi oğlum 22 aylık kalkar su ister sonra emzigini alır agzina yemeğine sarılır yatar
Motherbiri Sadeturkkahvesi muhtemelen emzirme gece beslenmesi vs bunlar olursa alışkanlıktan tekrar tekrar uyanır
Sadeturkkahvesi Motherbiri hayır canım hiçbiri yok uyanıp yanına çağarıyo beni yanında yataym istiyor
Sadeturkkahvesi Motherbiri vallahi yeni doğan bebek gibi göğüsüme burnunu dayayıp uyuyo babası yanına gidince çığlığı basıyo
Motherbiri Sadeturkkahvesi aslında şey deneyebilirsiniz uyduktan sonra bir tişörtünüzü ama giymiş olduğunuz olsun onu eline verin belki iyi gelir bazı çocuklar annelerinin kıyafetini koklayarak uyuyor
Pol34 Sadeturkkahvesi 27 aylık tek bir gece bile kesintisiz uyumadım. Su ister, çişi gelir, meme ister, emdiği için yine çişi gelir hiçbir şey olmasa bile uykusunda konuşur beni uyanacak mı stresi basar yine uyuyamam 🤣
Sadeturkkahvesi Pol34 bizimkininde sürekli çişi geliyo ama çişe uyanmıyo😅 ben çişe kaldırıncada kuduruyo bide wc eğitiminden sonra nefense uykuda hep su içesi geldi😅
Pol34 Sadeturkkahvesi benimki de aynı. Çişi geliyor gel tuvalete gidelim diyorum ağlıyor iki saat dil döküyorum yapıyor sonra yatağa gitmeyelim odada oturalım diyor. Gece altına yapmıyor oh kalkıyor diye sevinemiyorum 🤣