seizetheday Bebeğimin cildinde böyle kızırıklıklar oluştu bu alerji mi yoksa isilik mi acaba? Şu ana kadar alerjik bir durum yaşamadık 13 aylık bilgisi olan yazabilir mi
Deletedmon_65 seizetheday isilik gibi görünüyor hameton veya sudocrem varsa sürün geçer bepanthol da olur varsa benim oğlumun poposunda var böyle sudocrem sürüyorum duş aldırdıktan sonra
Mavileo seizetheday hiç böyle bir durum yaşamadım bilmiyorum ama isilik olabilir uyuduğu oda sıcak mı
Ecem__ seizetheday isilik aynisi bizde de oldu aynisi hemde.1 aydir gecmedi bu hafta havalar serinleyince azalma var
seizetheday Mavileo oda iyi de gündüzleri çok hareketli olduğu için durduramıyorum çok terliyor banyo yaptırıyorum ama çıkıyor yine aynı inşallah isiliktir geçer daha kötü olursa pazartesi sorarım sanki artıyor gibi
seizetheday Ecem__ yaa size de geçmiş olsun ben isilik birkaç güne geçer diye okudum 2 3 gündür böyle sanki arttı gibi geldi o yüzden endişelendim biraz
Deletedmon_65 seizetheday inşallah her gün ılık duş aldırın havalar çok sıcak Adana yaşıyorum oğlumun çoğu yeri böyle malesef nemden nefes alamıyoruz resmen kış gelsin de inşallah bebelerimizde rahatlasın azıcık
seizetheday Deletedmon_65 inşallah biz de Antalyadayız hareket edemiyoruz sıcaklardan anca bu saatlerde biraz düzeliyor
Melek3452 seizetheday bana kalirsa isilige benzemiyo sanki ya alerjik gbi gldi, benim oglumda isilik oluyo Ama bu sekilde degil, genelde gogus, sirt bolgesinde oluyo
S2ura seizetheday merhaba canım hiç ateşli hastalık geçirdi mi benim bebeğimde aynısı oldu 3 gün ateş çektik sonra böyleydi aynı 6.ci hastalık olıyo istersen bi doktora danış
seizetheday Sat_123 aslında daha önce yemediği bir şey yemedi ama olabilir de tabiki teşekkür ederim götürürüm pazartesi
Htc4504 seizetheday 16 aylık bebeğim aynı durumdayız alerjik bir durumu hiç olmadı ısılık mi nedir anlamadım azalıyor çoğalıyor bende götürcem bu ara bebeklerde bu sorun çok artı
seizetheday Htc4504 isiliksa deniz suyu çok iyi gelir ben de götüreceğim aynı şekilde çoğalmaya başladı sanki rahat uyuyamıyor bu yüzden diye düşünüyorum
limoncicegimFO Alerjik bence benim bebegime 3 gün kuralı ile verdım muz da böyle oldu ara verdım söndü vereyim yine dedim tekrar böyle oldu🙄
seizetheday limoncicegimFO alerjik se de gıdadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum biz tadım aşamalarını geçtik 13 aylık bebeğim ve farklı bir şey yemedi bu aralar geçmiş olsun size de
limoncicegimFO seizetheday baska birşey alerji yapmıştır cnm yiyecek değik de. Sağ ol cnm biz tadım dayız hemen kabarıyor alerjiai varsa sonra o benekler sönene kadar yiyecek vermiyorum 🙄