Merve6235 Kızım 19 aylık dişi 4 tane diğer taraflar şiş bekliyor hiç gelişme yok sizde durumlar nasıl
tubiiik_ Merve6235 19 aylık 16 diş var arkadasımın ogluda 22 aylık 4 diş var bu bebekten bebege degişiyor cok takılmayın bence
Feyzosumunannesi Merve6235 15 aylık 5 diş.. biz ilk dişimizi 11 aylıkken çıkardık d vitamini eksikliği çıktı damla kullandık ondan geç çıkarmış olabilir dedi doktorumuz şuan bizin de hep kabarık ishal ve huysuz. Gece uykumuz bitti resmen zorluyor baya bizi arti ishalden dolayı pişik oluyor hemen
oglumubeklerken Merve6235 doktorunuz bu durumun normal olduğunu söylüyorsa sorun yoktur. Benim oğlum 20 aylık oldu, 13.disi daha yeni patladı, 2 3 gün sonra 14.diş te patlamak üzere
Alerjikrinit Merve6235 çıkmayan arka 2. azılar ve 3 köpek dişi var 18 aylık. Doktora sorduysanız sorun yok belki yapısı öyledir
Merve6235 Feyzosumunannesi anladım inşallah biran önce düzelir bizim bütün tahliller yapıldı şükür hiçbir eksiklik çıkmadı
Merve6235 oglumubeklerken evet doktorumla konuştum bu konuyu tabiki tahliller yapıldı hepsi sorunsuz beklemekten başka bir çözüm yok sanırım
Aloneeee Merve6235 ya geç çıktı Ztn. Ona takılmamıştım. Kan değerlerinde de sorun yok. Ama 8 i bir anda çıktı daha da çıkmıyor
Merve6235 Aloneeee evet ben erken çıkarmışım ama eşim ilk dişini 13 aylıkken çıkarmış doktor genetikte diş dedi bizde bekliyoruz