Tugbakskn33 Kızlar merhaba 4.5 aylık bebeğime maflor plus probiyotik (turuncu renkli olan) kullanmaya başlayacağım. Aranızda kullanan varmı? Kaç damla veriyorsunuz ve ne zaman veriyorsunuz?
hunilimomy Tugbakskn33 günde 1 defa 6 damla ayni saatte vermeden önce şişeyi iyice calkalayarak iyi calkalamayinca etki etmiyor ilac dibe çöküyor biz 4ay kadar kullandik cok rahatlattı bizi
Tugbakskn33 hunilimomy benim bebeğim sürekli kabız olduğu için kullanmak istedim açıkçası. Kabızlığa iyi geliyor mu acaba
hunilimomy Tugbakskn33 evet bizim alerjik bebekte surekli kabiz lavmanla yaptırıyorduk artik hastaneye git gel yapmaktan korkuyorduk doktorumuz bunu önerdi sonra hergun ayni saatte ac karnına veriyordum aradan 3-4 saat sonra kakasini yapıyordu ilk bi hafta düzenli kullanın sonrasinda etki ediyor
fufissmom Tugbakskn33 benim bebegimde kabiz 2 ay 7 günlük sizinki ne kadarlık nasıl bir çözüm bul bulicaz bilmiyorum soglik ocağı 10 güne kadar normal diyor
Masalperisi ben kullandım memnun kaldım gazı olan bir bebeğim vardı bebeğimin gaz çıkarmasına yardım oldu
Tugbakskn33 fufissmom 5 aylık. Anne sütü alan bebekler için 10 gün normal diyorlar.biz maalesef sadece mama ile besleniyoruz. Aslında sürekli kabız değiliz katı kıvamlı değil fakat yapma süresi bizim de çok uzun 6 7 günü buluyor bazen. Probiyotik inşallah işe yarar.