Naz-K Merhaba , bebelac gold thickener kullanan var mı ? Gerçekten kusmayı önlüyor mu ? Kusan her bebek kullanabilir mi ? Yan etkileri var mı ? Beneğim 44 günlük kabız ve kusma problemimiz var
Uckisilikaile Naz-K yaklaşık 3 ay kullandık. Kusmayı önledi. En azından günde 1 2 ye indirdi. Bebeğim içtiği anne sütü mama ne varsa kusuyordu. 90 lık mamaya 1 kaşık atıyorsunuz kıvamını koyulaştırıyor. Bebek sıvı tüketmediği için kusmuyor. Ancak kabızlık var demişsiniz. İçerisinde probiyotik olan mama tercih edin. Sma optipro kullandık. Kabız olmadı.
Mevaveannesi Naz-K kusan her bebek kullanabiliyor. Yan etkisi yok. Benim bebeğim doğduğu gün kusmaya başladı 6 ay çektik en son 2 2 buçuk aylık falandı thickener kullanmaya başladım tamamen kesmiyor fakat çok çok az a iniyor kusması. Bide yedirdikten sonra hemen kaldırma yada hafif eğimli yedir thickener kullansan bile 6 ay da ek gıdaya geçince geçti suan 10 aylık sıkıntımız kalmadı şükür.
Mevaveannesi Naz-K ayrıca benim bebeğimin kabızlığına da iyi gelmişti thickener kestiğim zaman biraz kabızlık yaşadık ama düzeldi
Esrailkee Birinin evet önlüyor yazıcak olması malesef sizi rahatlatmasın çünkü her mama her bebekte farklı etkiler gösteriyor deneme yanılma yoluyla ilerlemek zorundasınız umarım iyi gelir şifa olur