-nuurr9206 Ya halıları kesin kaldırmam mı lazım ? Bi başladım olmadı tuvalete gitmek istemedi halıya kaka da yaptı çiş de yere de yaptı sonra hastalandı ve bende yoruldum derken ara verdm. Ama yeniden başlıcam tedirginim. 😵💫 2,5 yaşında buarada
Esnalp -nuurr9206 Ben kaldırdım 3. Gün büğün hala yere yapıyo gitmicem diyo yani halıda zor olur diye en azından yerde birikintiyi görüyo ne yaptığına bakıyo halı emerdi benimkinin umurunda olmazdı şimdi silmeye çalışıyo kapatmaya çalışıyo
-nuurr9206 betuuls halıya falan da yaptımı çiş kaka kalıcı olur diye korkuyorum halıda içine iyice girerse diye. Sizin ki hemem öğrendimi
-nuurr9206 Esnalp hımmm yere kakasını yapıyor yani ? Bizimkide tuvalete oturmuyor dedim ama nasıl alışacaklar blmyrm ya. Her tarafın halısını mı kaldırdnz
Esnalp -nuurr9206 Evet her yeri kaldırdım yapıyo çünkü Bi kere yaptı düşmüş afedersiniz anne düştü düştü diye beni çağırdı halı olsa batmıştı yine kaldırcam sildim gitti
PPrensannesiiii Ben halıları kaldırmadım sadece üzerine örtü örttüm bugün 3. Günümüzdü çişi gelince söylüyor tuvalete oturuyorum yapıyor ama henüz kaka yapmadı😊
akaly Ben kaldırdım canım kaldır bence. Benimki 28 aylık bazen sık sık gidiyor bazen altına kaçırıyor. Halı yıkatmada pahalı. Yere çarşaf, koltuk örtüsü falan seviyorum tuvaletini yapınca da atıyorum makineye mis. Hava sıcak zaten. Halı olmasa da olur.