Pol34 UmudumOlsun ayına göre güzel abur cuburlar var. Gerberin daha ufak çocuklar için Züberin de çok şeyi var. Benimki dondurma aşığı maalesef onu da genelde evde muzla yapıyorum. Damla çikolatalı kek falan yaparım ya da kuru hurmadan yaptığım oluyor. Tuvalet eğitiminde biraz petito ayıcıktan yardım aldım ama aburcuburu sınırlı vermeye çalışıyorum. Allahtan yemek seçmiyor zorda kalmadığımdan da biraz vermiyorum
Irmakmelegim Pamukanne1 gayete hiç yedirmedim tadını bilmez kziim 2 yaşında sağlıklı atistirmaliklar bilir zuber gerberin ürünleri humm organik vegan ürünleri bunları da ayda 3 4 kere tüketir okdr qma paketli çikolata yok cips buskivi herseyi bilmez bildiği tek şey paketli külah ta satılan bilinen yerden dondurmadir oda hafta 1 dır genlde onuda kahve dünyası mado roma dondurmalar bide meyve dondurması var satan bir yer orası dışında asla başka yerden dondurma almam yedirmem illaki ilerde yicek ama ne kdr geç tanisisrsa okdr iyi gayet güzel norml yemek leri yer çorbası meyvesini yoğurdun kahvtlisni ogunleri düzenlidir mesela
UmudumOlsun Pamukanne1 nadir vardır bencede ama baş edebildiğin yaşa kadar 10 yaşından sonra bence okullarda olsun yada mahallede illa yerler çocuk yani sonuçta
UmudumOlsun Busrartdsl bu dede hala teyze dayı ah keşke biraz laftan anlasalar her konuda illla istemediğin şeyleri yapacaklar
UmudumOlsun Pol34 evet yemek seçimi yapmamaları da önemli. Benimde kızım 4 aylık bu konu çok kafama takılıyor o kadar çok iğrenç şeyler varki nasıl onu koruyacam şimdi çocukta canı çekiyor sizin gibi bende evde yapmayı düşünüyorum inşlh beceririm😊❤️
Melekhnm UmudumOlsun şu zamana kadar vermezdim ama dışarda durmuye çok nadir çubuk kraker memlekette gidince çocuklar lolipop almıştı öyke başka öyle çikolata ıvır zıvır vermem ama dondurma alıyoruz iştiuor çünkü dışarı gidince yerini biliyor 🤣🤣kendi evd yaptığım tatlıları bile yeni yeni veriyorum 22 aylık
UmudumOlsun Melekhnm evet bazen mecburen artık yani 😂bide öğreniyorlar daha kapıdayken bakkal diye tutturuyorlar
Pol34 UmudumOlsun gıda dedektifi sayfasına falan bakınca insanın alası gelmiyor zaten mutlaka ürün içeriklerine de bakın. Cici bebeyle ek gıdaya başlayıp 2 ay sonra bebeğim yaptığım yemekleri yemiyor danoneye cici bebeye bayılıyor diyen analar dolu
memonunannesi UmudumOlsun yedirmedim hiç. İçeriği belli sağlıklı atıştırmalık dışında hiç yemedi. Dondurmasını kendim yapıyorum. Muz, yoğurt, bal, tahin ile. Kekini de şekersiz, sütsüz. 30 aylık. Daha calpol bile kullanmadım.
UmudumOlsun Pol34 Ayn benim kızıma mama yaramadı kaynanamın dediği ilk şey cici bebe al yani akıl var mantık var 2 aylık bebek cici bebe nasıl yesin o sağlıksız şeyi hemen süt arttırıcı Damla kullanmya başladım şuan 4 aylık şükür sütüm yetiyor
Pol34 UmudumOlsun benim sütüm de azdı başta bebeğim ufaktı ememiyordu bile doğru düzgün emzirdim mamayla destekledim zaten ek gıda döneminden sonra emdi ek gıda aldı. Her şeyi de yer bamyaya kabağa patlıcana falan bayılır. Dayarsak şekerli tatlı şeyleri sebze yemek istemiyorlar
beyzzsenturkk_ UmudumOlsun vermem diyen yalancıdır her şeyden bu kadar kısmamak lazım büyüyünce hiç mi yemeyecekler sanki amaaan
UmudumOlsun beyzzsenturkk_ yalancı demiyelim çünkü gerçekten vermiyenler olabilir evde yapan çok anne var sağlıklısını araştırıp alan onlara haksızlık bu dediğiniz bide ömür boyu yemiyecekler diye bşley yok mutlaka yiyeceklerdir bende bunun farkındayım ama en azından azaltmak veya içeriği temiz olanlarla başlasakta fena olmaz yani.O"amaan" kelimesine şaşırdım yani bi anne olarak hiçbizamn kızımla alakalı bişeye baştan salma yapmadım üzüldüm 😔
livanurvealpinannesi61 beyzzsenturkk_ kızım 4 yaşında oğlum 2.5 yaşında ben vermiyorum eşimin babası kızıma alır eline verirdi halası alır verirdi vermeyin alışmasın diye kızardım gerek yok alışmayan tadını bilmeyen çocuk neden çikolata istesin ki.3 yaşa kadar önermiyor uzmanlar. Çikolata VS yiyen çocuk asla yemek yemiyor neye alışırsa onu ister çocuk tabi