bsrkya 17 günlük taze anneyim bebeğimin aşılarını takibini yapacak tecrübeli samimi bir doktora ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum 😊
Sydturan bsrkya Alikahya çocuk Hastanesi'nde Eren bey var genelde hastane hastane geziyo bazen derinceye de geliyo
bsrkya OptimusPrime Yok derincedeyim uzak kalıyor orası biraz ama cihan hastanesi metin beyi duydum teşekkür ederim.
Azraemirefe Marmara Hastanesi'nde Ali Kaya var dün oğlumu ilk kez götürdüm ilgiliydi muhtemelen bundan sonra ona devam.edicem.
OptimusPrime Medine5541 soyadını unuttum ya randevu almak için aradığınızda özge hanım diyin bir tek özge var zaten yeni gelmiş. Çok memnunum☺️
Mnkkus Deletedmom119 Berat Bey gerçekten iyi bir doktor fakat sigortayla anlaşması yok diye biliyorum,doğum yaptığımda ilk kontrollerini o yapmıştı çok ilgili ve rahatlatıcı
Mnkkus Deletedmom119 Berat Bey gerçekten iyi bir doktor fakat sigortayla anlaşması yok diye biliyorum,doğum yaptığımda ilk kontrollerini o yapmıştı çok ilgili ve rahatlatıcı
Bef90 Medical Park, Bilge Çelikkol diyorum ben de 😇 Ebeveyni asla panikletmeyen, en ufak bir durumda ilaca sevketmeyen, muayenesi bile bebeğinizle sizi memnun eden titizlikte bir doktor 👌🏻