svcnnn bebekte süt ürünleri alerjisi olup olmadığını test hariç hangi belirtilerle anlarız.Bilgisi olan paylaşabilir mi ?
Busrahumeyra Kaka da mukus yada kan , ciltte kızarıklık, gaz sancısı , huzursuzluk , kilo alımı yavaş benim bildiklerim bunlar. Bizde ilk başta ciltte kizariklik göründü sonra kakada mukus oldu en sonda kilo alımı çok azdı şuan 1 aylık diyetteyim
Jelibon88 Banada bugün doktor diyet önerdi bebeğim 4 ay 20 günlük sadece deride döküntü var bacaklarda vardi kol eklem yerlerinede geçti kremlerle baskilamaya çalişiyorum bi gün kaybolup bi gün çok kizariyor kakada bi belirti yok bizde illa olmasi gerekmez dedi doktorum yapabilirmiyim diyet bilmiyorum alerji mamasida verdi denemek için ama bebeğim iğrendi resmen
Busrahumeyra Jelibon88 diyet gerçekten çok zor yani süt ürünlerini olsun paket ürünleri olsun çok sevdiğim için baya zorlanıyorum
Jelibon88 Busrahumeyra benim zaten sütüm çok az bebeğim diş çikariyor bütun iştah gitti ne yapicağimi şaşirdim gerçekten valla peynir yumurta falan bi kesicem baktim değişiklik yok akişina birakmayi duşünüyorum yoksa herşeyde süt var bütün paketli gidalarda nerdeyse
Busrahumeyra Jelibon88 yeşil soğan,hurma,su,bulgur bunlar güzel arttırıyor sütü inşallah düzelir , evet herşeyde var maalesef 😔
Hatice12 Benim bebegimde çok kusuyo migdesimi kabul etmiyo cok memede kaliyo ondanmi nasıl anlayablrm