Hadibeee Kızçeler merhaba❤️ biz kışın bir süreliğine ayrı eve çıkacaz .Kışlık alışverişini yapacaz eşimle yarın .(Yiyecek) pratik şeyler istiyorum alıpta memnun kaldınız ve ya tadını begendiniz yigecekler yazarsanız çok sevinirimm 🥰🤗
EmirMom Hadibeee Ayrı ev neresi anlamadım hiç 🤷 yani kimden ayrı eve çıkıyorsunuz kışlık yiyecek mesela neleri diyorsun
Patron1bebeginannesi Hadibeee olayı anlamadım ama yiyecek ve bozulmayacak şeyler gerek sanırım. Konserve mısır ton balığı gibi seyler olabilir, bakliyatlar içecekler abur cubur olur sadece herhalde, diğer şeyler son kullanması açısından sorun
Tatlican Hadibeee Kışa daha çok var hazir yiyeceklerden bahsediyorsan erken degilmi ben pek hazr birsey almiyorum bilemedim canm
Hadibeee Hadibeee tamam bastan anlatıyım😂 şimdi kn birlikte yaşıyoruz . Kışın bi süreline ayrı eve çıkacaz . Yazın yine birlikteyiz🥴 buraya kadar tamamdır inşallah 😂🤗🤭. Şimdi hazırlık derken bakliyat abur cubur kuru gıdalardan çoğunlukla bahsediyorum eğer erken dersenizde erteleyebilirim 😂
Patron1bebeginannesi Hadibeee sıvıyağ yağ,nar ekşisi,bakliyat, şeker tuz un gibi şeyleri alabilirsiniz bence kötü olmaz bozulmaz. Diğer şeyleri ertelemek daha doğru olur
silaa66 Hadibeee erken askım bı markete bakar o zaman alırsın gerçi benim babam kışlık malzememi köyden alıp getirdi kurufasulye,bulgur
Tatlican Hadibeee Bakliyatta erken canm ben bulgur kuru fasulye mercimek boceklenmesin diye buz dolapta turuyorum
EmirMom Hadibeee Bence erken henüz alışveriş çok kolay bir kısım yani sanal marketten bile söyleyince geliyor hemen kışa daha var bide merak ettim neden kışın ayrı yazın yine birlikte yaşıcaksiniz