Selinto Kızlar doğduğı gündem beri kızımın saçları dik inmiyor böyle olan varmı aranızda😀 kimi inatcı diyor kimi sinirli diyor gerçi çok asabi ama😀
Zynp Selinto benim kızımında öyleydi doğduğu günden beri😁şimdi 5 aylık olacaz yavaş yavaş düzelmeye başladı saçı uzadıkça ama bu seferde saçının yanları dökülmeye başladı sağlı sollu.sizin ne kadarlık bebeğiniz ?
Selinto Zeynapasel ayy gerçekten bu yüzden.mi çok yaramaz 🙈 daha 2 buçuk aylık meme cıktığı an ağzından ağlıyor çok çabuk sinirleniyor nasıl indiricez acaba tarıyorum banyodan sonra yine dikeliyor🤣
Selinto Zynp 2 buçuk aylığız babası ilk banyosundan sonra dik dik fön tuttu ondan öyle kaldı sandım hatta doktora sordum güldü🤣 erkek sanıyolar saçı uzun ve dik olduğu için.Tatlı duruyor ama merak ettim geçiyor mu diye😊
ulkununannesi hanımlar merak ettim indi mi saclar 😢 kizim dogdugunda gayet normal ipek gibi saclari vardi makineyle kestik 15 gunlukken dimdik cikti su an 3 aylık ve gercekten sinirli
Selinto ulkununannesi geçti canım saçları indi merak etme şuan 10 aylığız 5 aylıktan beri böyle aöa uzadığı için
ulkununannesi Selinto benim kızımın da uzadı ama fırça gibi ayaktalar. her gören bi daha bakıyo birbirine gösteriyo kırılmaya başladım
Selinto ulkununannesi benimde aynıydı ama benim hoşuma gidiyordu inan öyle kalmıyor üzülme sakın😊 bizim cadılar fazla inatcı🍉🤗
Busraeslem Selinto benim kızımında aynı zorla indirmeye çalışıyorum çok sinirli bişey olcak galiba çıkardığı sesler onu gösteriyo😂
ulkununannesi elifsrbs Busraeslem demek ki sinirle alakalıymış gerçekten benimki de huysuz epey ve suni sancıyla doğum yaptım sizler??
elifsrbs Selinto benim kızımında saçları dikti 🙈 çok şükür taraya taraya düzeldi 😀tabi arada sinirlenince yine dikeliyor ama hep dik kalmasından iyidir 😅
CansuTozbey Selinto Canım benimde kızımın öyleydi hatta bildigin jöleyle yapışmış gibiydi erkek sanıyolardı sinir oluyodum 😂😂 simdi 10 aylık üstü uzadı indi boynuz gibi (😂) olan kısım hala dik o da belki 2-3 aya yatar
Ahanife Selinto ayyhh çok güldüm benim kızım da öyle dik dik ne yapsam bir inmiyor bazen elimi ıslatıp yatırıyorum yine aynı kuruyunca dik dik oluyor 😂
Deletedmom266 Selinto eltimin oglu oyle.1yasini gecti hala oyle. Uzayjnca yatiyor saclar ama kestirince hep dik