XxDygu 55 günlük. Bebeğim iki gündür sürekli ağlıyor ve bölük bölük uyuyor oda sallarsam ne yapabilirim lütfen yardım edin gazını vs çıkartıyor
Deletedmom_82 XxDygu benimkide 1 ay 15 günlük iki gündür öyle sürekli ağlıyor dün hiç uyumadı bugünde yarım saat 1 saat anca uyuyup uyanıyor sürekli
Nurlanaaa XxDygu 54 günlüyüz durum ayni gece 1 den sabah 7 ye kadar agliyor beni gezdir dik tut piş piş yap diyor.
nazdilara321 XxDygu Merhaba gazını ne kadar çıkarırsa çıkarsın mutlaka gaz rahatsız ediyordur benim oğlum o aylarda öyleydi çünkü hem bağırsak için probiyotik hem de damla kullanmıştık epey rahatlamıştı
XxDygu Deletedmom_82 çok zor tam uyumadigi için bnde uyuyamıyorum aşırı gerginim sesim yükselince kendimi kötü hissediyorum
Deletedmom_82 XxDygu bende öyle uyuyup dinlenemiyorum yemeği zor yedim atak olabilir demişlerdi bana ama bilmiyorum
XxDygu Nurlanaaa kesinlikle ayakta kucaktayken iyi sıkıntı yok oturunca yaptırınca sıkıntı uykusuda var uyuyamadigi içinde huysuz
XxDygu nazdilara321 kullandığınız ilaçların ismi var mı aklınızda doktor onerisi üzerine mi aldınız biz bağırsak düzenleyici kullanıyoruz
nazdilara321 XxDygu evet doktorumuz önermişti biogai damla ve nurse herveys gaz damlası kaç damla olması gerektiğini doktorumuz hesaplamıştı bunlar bize çok iyi gelmişti