Funda-12 Kızlar merhaba 27 aylık oğlum otizmle alakalı bi durum yok konuşur işaret eder göz teması kurar işaret edilen yere bakar vs ama yatarak araba sürme ve teker izleme seviyor var mı böyle olan
iki_prens_annesi_ Funda-12 yani öyle profesyonel bı bilgim yok ama fikrimce canı öyle istiyor öyle rahat ediyor olabilir mi teker cevirmeyi de sevmeyen çocuk yoktur
Ess92 Funda-12 en temel belirtiler adına bakmama ve göz teması kurmama bunlarla ilgili sıkıntı yoksa genelde sıkıntı çıkmıyor. Ama bu aylarda kelime sayısına falan da bakıyorlar sanırım
Mirac21mom Funda-12 otizm değil benim oğlumda bütün belirtileri varken kesin bişey diyemiyorlar ilaç kullandığı için içiniz rahat olsun benim eşim küçükken arabalarını hep yatarak oynarmış
Ecem__ Funda-12 halen suruyormu bizimki araba kasik tarak o an elinde ne varaa gunde 1 kere olsa yapiyor betona yatıp yapiyor baska bir problem yok.gectimi neden yatiyor 😒
Funda-12 Mirac21mom bizim otizmle alakalı öyle şükür bi şey yokta aklıma takılıyordu sormak istedim olan vardır illa ki diye bide erkek çocuğu