Mavileo Kızlar selam, geçen gün pastörize süt aldım yoğurt yapmak için şehir dışına gittiğim içinde yoğurdu yapamadım sütü buzluğa koydum. Şimdi o sütü kullanabilir miyim hiçbir fikrim yok bilgisi olan var mı? Cevaplar için teşekkür ederim
Beyninizikullanmakucretsizdir Mavileo günlük taze süt konulabilir sorun olmaz ama pastörize süt bozulabilir.
Mavileo Beyninizikullanmakucretsizdir pastörize ve günlük süt aynı şey değil mi ya ben mi yanlış biliyorum günlük aldım sütü
yamacmomss_ Mavileo kayınvalidem hep buzluğa süt atar sonra çıkarır yoğurt yapar hiç bişey olmuyor çözülsün sonra kaynatın
Beyninizikullanmakucretsizdir Mavileo şu inek sütü oluyor ya ben ondan bahsediyorum günlük taze sütten kastım o, sizin dediğiniz market sütü değil mi 😬
Mavileo Allah aşkına cahilliğime verin 🤦♀️😂 günlük süt ve pastörize süt aynı şey değil mi? Hazır paket sütten almadım uht oluyur onlar diye. @Minikkoalam0404 @Beyninizikullanmakucretsizdir @ikiprensannesi53_
Mlk026 Mavileo aynı şey pastörize ve günlük kısa raf ömrü olan sütler birde uzun ömürlü süt var onlar dışarda bile durabiliyor. Pastörize sütü bilmiyorum ama normal hiç işlem görmemiş sütü dondurup kullanıyoruz biz.
Mavileo Beyninizikullanmakucretsizdir yani evet direkt ineğin memesinden gelmedi 😂 marketten aldım ayy ben en iyisi yapmayayım arafta kaldım çok 😂