damlasuu Merhaba sevgili anneler 🌸 Ben 74 - 75 kilo ile hamile kaldım ve 89 kilo ile doğum yaptım. Peki ya siz 🥰
Melis1706 damlasuu 10,5 kilo almistim.64 le hamile kaldim 74,5 la dogum yaptim kimse karnimi farketmiyordu
Zeliff damlasuu 57 kiloyla hamile kalıp 66 kiloyla sezaryen doğum yaptım. Doğumdan çıktıktan sonra 58 kiloydum☺️
damlasuu Zeliff maşallah 🧿 bende çok hızlı bi şekilde düştüm eski kiloma ilk sezeryandan çıktım eve hidince tartındım 5-6 kilo gitmişti sonrasında eski halime dönmüştüm hemen
damlasuu Bilge_miray00 maşallah 🧿 ben hamile kaldığım kilodan da biraz düşmek istiyorum bakalım zaten minikten dolayı doğru düzgün bişey de yiyemiyorum sürekli ayakta pış pış 🤭🥰
Momyofthesun damlasuu 52 kilo ile hamile kalıp 58 kilo ile doğuma girdim bebeğim 11 aylık ben 51 kiloyum şu an
Serap11 damlasuu İki hamileliğimde de 60 la hamile kaldım 84-85 civarı doğum yaptım. 25 kilo baya fazla aldım. İlk çocuktan sonra verdim fazlasını, bakalım şimdi ne olacak. Ufaklığım 3 aylık birkaç gün sonra 😄
Zeytinpekmez damlasuu ye ye verirsin dediler inandım utanmasam doğumdan da kilo alıp çıkacaktım 😅16 kilo almıştım
enercisizkaldimanne damlasuu ilk 60la hamile kaldım 83le doğuma girdim 😂 3 yılda 65e düşmüştüm sonra 65le 2.ye hamile kaldım 80le doğuma girdim 5 ay oldu 63 e düştüm bu aktif hayat sayesinde 😂
canparelerim damlasuu ilk bebeğime hamileyken 19kilo aldım, şimdi 2.bebeğime 18haftalık hamileyim ve hiç kilo almamışım daha.
ALPARSLAN_bey damlasuu 70 le hamile kaldım 98 le doğuma girdim şuan 78 kiloyum 5 aylık diğer hamileliklerimde de böyle almıştım 3. Bu
Gamzosgamzos damlasuu ilk kızıma 63 ile hamile kalıp 86 kilo ile doğum yapmıştım ikinci kızıma 49 ile hamile kalıp 72 ile doğum yaptım küçük kızım 16 aylık 50 kiloyum 😊