BabyBerry Nurse Harvey’s kullanıyorum damla olarak. Aranızda kullanan varsa günde kaç kere kaç kez veriyorsunuz ? Bebeğim 38 günlük yaklaşık 2 haftadır kullanıyoruz. Lütfen başka gaz damlası ile ilgili değil nurse hakkında bilgi istiyorum
enercisizkaldimanne BabyBerry Nurse Harveys colex surup kullanıyorum günde 3 kez 3 ml olacak şekilde. Ekstra biogaia probiyotik hergün aynı saatte 5 damla 🌸
Sonqulklnc BabyBerry canim bebisim in 40 i cikmadan once 6 saat aralikla 3 damla kullaniyordum.simdi 3 aylik 5 damla kullaniyorum
nurftma 17 günlük bebeğim ve Zinco gaz damlası kullanıyoruz. Sabah 3 ve akşam 3 olmak üzere iki defa kullanıyorum
Deletedmom_82 enercisizkaldimanne ben sadece biogaia kullanıyorum sizde yeterli mi gaz damlasi diye aldım
Femme1 enercisizkaldimanne bende biogai kullanıyordum oğlum hergun kaka yapıyordu 5 gündür bitti ve almadim 3. Gün yaptı kaka acaba ona mı alisti
enercisizkaldimanne Deletedmom_82 o probiyotik bağırsak düzenlemek için kaka yapmasını kolaylaştırıyor sadece diye biliyorum 🌸 gaza etkisi yok
enercisizkaldimanne Femme1 benim oğlumda öyle ama alışkanlıktan olduğunu sanmıyorum bağırsaklarını düzenlediği için daha kolay yapmalarını sağlıyor bence
Deletedmom_82 enercisizkaldimanne 1 buçuk aylık olduk zaten şimdilik o yetiyor inşallah 3 aydan sonra biter
enercisizkaldimanne Femme1 valla ben 3 aydır kullanıyorum gaz damlasını bırakana kadar devam edeceğim. Doktorumuzla konuşarak ilerliyoruz, 5 aylık oldu yavaş yavaş azaltıp bırakacağız gaz damlası ve probiyotiği
enercisizkaldimanne Femme1 çok çabuk bitiyor zaten 15 günde bir alıyoruz 😑 ben büyük oğluma da kullanıyorum 🥰
Femme1 enercisizkaldimanne maflor diye de bi marka var biliyormusunuz. Yaw inanılmaz pahali 😀😀 bide gaz damlasi alıyoruz nurse harwes kullanıyoruz. İlaçlar çok pahali
enercisizkaldimanne Deletedmom_82 inşallah şifa olsun 🥰 5 aylık benim yavaş yavaş bıraktırmaya başlayacağız 🥰
BabyBerry mrvzynp2023 bende böyle veriyorum ama gidişattan emin değilim sab simplex kullanmayı düşünüyorum herkes onu öneriyor
enercisizkaldimanne Femme1 ilacıydı vitaminiydi hastanesiydi derken zaten tükendik 😂😂 bi de x2 oluyor benimkiler bütün para bunlara gidiyor😂
Femme1 enercisizkaldimanne sorma ya Valla oyle. Hayır bide ml minnacikkkkin 😀 normal de sağlık ocaginin verdiği d3 kullaniyordum. Onu bırakıp ocean gecicem bugun gidip sormaya korkuyorum fiyatını ondan direk kocama pasladim git bundan ak diye 😀 gaz damlasına devam edicem duruma göre belki kaka düzeni 3 güne bir düşerse belki almam. 2 aylik oldu oğlum mecbur kalırsak alicaz
mrvzynp2023 BabyBerry valla denersen eğer benide etiketle olur mu bizim haftaya kontrol var doktora söyleyeceğim bakalım
enercisizkaldimanne Femme1 büyük oğluma ocean D3 kullanıyorum, kullanımı kolay diye küçüğede ondan almak istedim doktorumuz Decatabs(pembe şişe) verdi içinde başka vitaminlerde olduğu için onun kullanımı daha iyi dedi bi bakın isterseniz