Arsima19 liebemom kendimi bildim bileli PCos var doğumdan sonra gittim yine var ama pcos kaybolan birsey değil zaten ancak etkileri azaltılabilir tedavi zayıflama sağlıklı beslenme gibi
Ftmabilalxx liebemom bende kist olmuştu , aynı şey mi bilmiyorum 🤷♀️ tedavi olmuştum geçmişti, sonra hamile kaldım ikizlerime
durukusunannesi_ Ucansupurge aynen bende öyle normal doğum da yaptım zaten geçen bişey de değil bu sendrom
Renkliavokado45 Arsima19 ya bi şey sorcam bendede vücutta tüylenme zor kilo verme ve saç dökülmesi var arkadaşm pcos olabilir doktora git dedi adetimde düzensiz ama iki hamileliğim de hemen oldu yani öyle beklemedm gitsem öğrenebilir miyim acaba
Arsima19 Renkliavokado45 bazılarında hamilelikte zorluk olmuyor o da bi şans gidin bence pcos sadece çocuk sahibi olmak için değil diğer sağlık sorunları da olabilir
Ucansupurge liebemom Olabilir kadinlar yaşamlarınin herhangi bir döneminde bu hastaliga yakalanabiliyorlar. Butun olay yumurtalikta catlamayan, catlamadigi icinde mens donemde atilamayan yumurtalardan kaynakli. Malesef bu duzelmiyorda.