Oyku2019 Kızım 4 aylık sadece mama ile besleniyoruz ama 3.5 aya girdiğinden bwri iştahsız yedigi miktar azaldi 3 saatte 90 cc yiyor normal mi bebekleriniz ne kadar yiyor
Alibinnur1707 Oyku2019 gel canım bi sarılalım aynı durumu bizde yaşıyoruz iştahı yok mamadan sıkıldı diye başka aldık gene yok 1.5 ayda aldığı sadece 500 gram napıcam bilmiyorum mama da suya gelince şapur şapur içiyo 😔
ayazasaf Oyku2019 bizimkide öyle 3. Ayından sonra çok zorluyor biberonu tutmuyor ağzından püskürtüyor mama içirebilmek için kırk takla atıyoruz ama genel iştahsızlık olabilşyormuş bu ayda geçecek inşallah
Aybuke Oyku2019 benimde kizim üç aylık prematüre doğdu önceden sık sık beslenirdi acıkir kıyameti koparırdi şimdi içmiyor yaptığım mamalari sütüm yok sadece mama alıyor etrafa ilgisi çok arttı sürekli gözü bir yerde heralde ondan mama alımı azaldı diye düşünüyorum
Oyku2019 Alibinnur1707 ay aynı valla su veriyorum nasıl içiyor bende mama değiştirdm biberon değiştirdm ama olmadi yine aynı bizde ayda 300 gram almışız o yemedikce ben sinir oluyorum uykuda veriyorm onuda yemiyor 😔
Batimoms Alibinnur1707 bana da sarilir misin 3 aylik mama reddindeyiz 10 gundur ama suya red yok o masallah bizde de. 10 gundur yedirecegim.diye 3 biberon 2 mama degistirdim. Meme de yok bizde. 4 aylik olsun kavurma baslayacagim o kadar kafayi siyirdim
Alibinnur1707 Oyku2019 4-5 saat aç dursa duruyor biberonu eliyle itiyor gene yok napıcam bilmiyorum 28 kasım doktor kontrolü var bi sorucam bakalım ne diyecek
Oyku2019 Alibinnur1707 bizimde oyle 5 saat yemedi sonra yine az yedi 😔ben goturdm kan idrar tahlili yapti idrar yolu enfeksiyonu cikti ama az derecede.igne olduk ama istah hala duzelmedi pek ilgisi yoktu herhalde onunla
Alibinnur1707 Guldas ateşlenme falan olabilir mi benim? Oyku2019 ateşinizde çıkıyor mu bizim 2 gündür ateşi çıkıyor düşüyor
Alibinnur1707 Oyku2019 bende aptamil veriyordum bebelac geçtim ama yine iştahı yok 50-60 cc anca yiyor 140 cc içen kızım yok su desen 2.5 litreyi rahat içecek ya😔
Oyku2019 Alibinnur1707 yok normalde ateş yaparmış enfeksiyon ama bizde hoc belirti vermedi istahsizlik dışında
Caglali Bende de ayni 3 doz sadece mama yiyo bu ara bebe biskuvisiyle su vermeye basladm icine cay kasinin ucuyla organik keci boynuzu pekmezi koyuyorum onu baya yiyo sadece mama ile beslondigi icin 4.ayjnda baslayabilirsin demisti doktor
ozlemsenel Dönem dönem oluyor çocuklarda, burun tıkanıklığı idrar yolu enfeksiyonu falan var mı bi rahatsızlığı
Alibinnur1707 Batimoms kavurma derkn canım bizim birazda boğazı iltihaplanmış ondan dolayı olabilir mi bilmiyorum
Elif-ecre Güzel anneler sadece mamaya ne zaman başladınız, bebişiniz meme istemedi mi yoksa sütünüz mü yetmedi acaba. Bende meme mama şeklinde gidiyorum da bi türlü düzen kuramadım
Batimoms Alibinnur1707 kavurma isin sakasi. Gecmis olsun o da etkileyebilir. Ben de doktora gidecegim haftaya tahlil verecegiz bakalim enfeksiyon yada kansizlik var mi.