Lale2_3 40 im çıktığı günün ertesi günü regl oldum 7-8 gün sürdü daha sonra 1 ay sonra regl oldum ve şuan 13 gün gecijme var acaba hamile miyim yoksa adetlerim mi duzensiz normalde adetlerim duzenlidur ama doğum yaptgm için bozulmuş olabilir mi
Oylesinebirisi Lale2_3 adet düzensizliği var. Birkaç aya normale döner benim 6.ayda anca nırmale döndü
Beyninizikullanmakucretsizdir Lale2_3 hamilelik testi ya da kan mı versen acaba? Hani biz anlayamıyoruz ya 😬
SevimliHayaletCasper Lale2_3 korunmuyorsanız hamile olabilirsiniz. Düzensizlik bazılarında olur bazılarında olmaz.
Nur6635 Lale2_3 doğumdan sonra gün olarak fazla kanamamız olduğu için günler değişiyor gecikme normal gibi geldi bana rahim kendini yeniliyor o yüzden büyük ihtimal gecikmedir içinize sinmiyorsa sabah ilk idrarınız ile gebelik testi yapın varsa çıkar geçmiş olsun
oglumubeklerken Lale2_3 yani korunmasız ilişki yaşadıysanız tabi ki hamile olabilirsiniz biz nereden bilebiliriz 🤦♀️
Lale2_3 oglumubeklerken tabiki siz bilemezsiniz takıldığınz nokta bu olmasın sonuçta adet düzensizliği de oluyo
oglumubeklerken Lale2_3 adet düzensizliği bazı kadınlarda olur bazı kadınlarda olmaz. Şimdi biz adet düzensizliği yaşıyorsunuz desek hiç birsey yapmadan bekleyecek misiniz? Belki hamilesiniz??
Bir-prens-annesiii Lale2_3 doğum yapalı 5 ay oldu 2 defa test yaptım acaba mı diye ama yok hamile falan değilim ama yine de adet olmadım hiç
Lale2_3 oglumubeklerken tabikide beklemeyecegim ama konuyu açtığım zaman test yapmadım eşimin işinden dolayi yani evde olmasını bekledim çünkü her yere uzak biryerde oturuyoruz tek başıma gidip test yada kan vermezdim o yüzden başlık açtım 🙃
plajterligi Lale2_3 emziriyorsanız düzensizlik normal, olabilir ama bu hamile olmadığınız anlamına da gelmez o ihtimal de var çünkü ben de emziriyorum ve düzensizlik yüzünden hamileliğimi 6.haftasında öğrendim