isufumveben Merhana, bebeğim 26 günlük genelde verdiğim ilk memeyi iyi emiyor maa ikincisine gelince emmek istemiyor dikkatini başka şeyler çekiyor ne yapsam emziremiyorum max 5 dk emiyor, yaşayan var mı tek memede doyuyor anlamına mı gelir bu durum
SedaveDoga isufumveben benim bebeğim 2 aylık hala tek meme emiyor ikinciyü emmek istemiyor çünkü doyuyor ısrar edersem de komple kusuyor ağız dolusu yani bizim öyle doğduğundan beri kilo alımı da gayet yüksek yani bir sıkıntı olmuyor
Zehraclk41 isufumveben benim bebeğim de 46 günlük tek meme emiyor canım ilk günden beri 1.ay kontrolünde kilo alımı boyu gayet güzel çıktı doymasa ağlar zaten anlarsın
isufumveben SedaveDoga bana hep doymuyor gibi geliyor mememde bir iki aranıyor sonra tekrar dikkati etraga kayıyor, aylık kontrolünde doktora soracağım
isufumveben Zehraclk41 valla ağlamıyor bile ama baska bir sorun uyumuyor da 😂 uyandıktan sonra emzir altini al vs isimiz bitiyor ama kendi nerdeyse 2 saat sonra uyuyor etrafa bakınıyor keyifli duruyor daha çok küçük geliyor böyle olması için
Dmtak Emmediği memeyi ilk verin ben hata yaptım. Memelerden gelen sütün tadı farklı oluyormuş. Onu çok begenmiyor olabilir.Benim kolayıma geldi tek memeyi verdim. Sonra emmediği memenden süt gelmedi. Gögüsümün biride ugak kaldı. 8 ay tek memeyle doyuyor ek gıdayada geçiliyor ama keşke tembellik etmeseydim digerine zorlasaydım. Zorlayın ilk onu verin.