dygefe Kızlar şuan tatildeyiz malesef otelde kızıma göre yemek yok yanıma kavanoz maması yapmıştım bitti hazır kavanoz mamalardan aldım sebzeli ve meyveli olanlardan meyveli olanlar da bitti sadece sebzeli kaldı kullanan oldu mu sebzeli olanlardan kızım 7 buçuk aylık ağır gelir mi bilemedim kararsız kaldım vermezsem aç kalcak sadece anne sütü ve mamayla doymuyor 😏 sebzeli kullanıp memnun kalan varsa yazarsa çok sevinirim🙏
Patron1bebeginannesi dygefe üstünde zaten 6 ay üstü falan yazar öyle olunca problem olmaz bence, migrosta bebek yoğurdu satılıyor alabilirsiniz bebeğim sevmişti, bebek bisküvisi ve meyvelerle de mama yapıp verebilirsin. Otelde çorbalardan verebilirsin
neslihann1 Tatilde ben de mecburen onlardan vermistim oglum 8 aylik. Havuclu olan vardi onu sevmisti. Bi zarari yan etkisi vs olmadi. Birkac kezden bir sey olmaz diye düsünüyorum 😒 sabahlari otelden haslanmis yumurta aliyordum yanimda labne muz vs götürmüstüm öyle de yapiyordum ben. Bir de yogurt vs isteyebilirsiniz otelden.
dygefe Patron1bebeginannesi oteldeki çorbalar tuzlu baharatlı vermedim o yüzden. Migros bakayım yakınlarda varsa alırız yoğurt teşekkürler yorum için 🌸