socialmomy 5 aylık bebeğim. Havaya bakıp gülüyor. Boşluğa yani. Eşim anormal mi acaba diyor. Ben de bilmiyorum ki daha önce görmedim bebek vs 😂🤷🏼♀️
Poncikkkk socialmomy canım derler ki melekleri güldürürmüş bebeğim bir buçuk yaşında geçen uyuttum bir baktım tatlı tatlı gülüyor
mrsjale socialmomy benim ki bizim fotoğraflarımız vardı duvarda asılı çerçeve onlara bakıp gülerdi neyimize gülüyorsa artık tipimizi komik buluyordu galiba 😆 gülerler ya normal bence
Elif0636 socialmomy normal tabikide benim bebeğim lambalara ışıklara gülüyor heyecanlanıyor tavanı seyreder arada
Ececiiim socialmomy benim oğlum da tavana bakıp gülüyor. Gerçi bizimki mutfak dolabına da gülüyor 😂 herşeye gülüyor 🫠🫠😂
minikoglummmmm socialmomy evet melekleri görüyor mus ondan uyurken de yaparlar benim bebeğim uyurken sesli gülüyordu hep şuan 10 aylık hâlâ uyurken güler
minikoglummmmm socialmomy canım neye gülüyor o zaman biraz mantıklı düşünsek şuan bebeğin hiç bişey anlayip da size gülmez
Durubebek61 Benim kızım 6 aylık oda tavana duvara bakıp gülüyo sanki orda biri varmış gibi konuşuyo hatta bazen gözleriyle sanki bişeyi takip ediyo eşime diyorum bizimkinin arkadaşları geldi 😀