nazlimom_ 16 ay 5 günlük. istediği bir şeylere hayır dersem sabahtan akşama kadar mızmız geziyor evin içinde, yalandan ağlıyor sürekli. Sabah kalkıyoruz mama içiyor sonra evi toplayıp temizliyoruz kahvaltısını veriyorum bir iki saat oyun oynuyoruz öğlen uykusuna yatıyor. Uyanınca balkona hortumu takıyorum suyu açıyorum balkonu yıkıyor suyu çok seviyor anca öyle oyalayabiliyorum. Küvetini dolduruyor balkonda onun içine koyuyorum bi yarım saat oynuyor. Sonra çıkarıyorum banyoya sokuyorum yıkıyorum yemeğini yediriyorum evde tekrar aktiviteler buluyorum onları yaptırıyorum. Akşam yemeğine girişiyoruz tezgaha koyuyorum onu yemekleri yapıyoruz. Eşim işten geliyor 6da akşam yemeğine oturuyoruz. Yemekten sonra eşimle iki saat oynar en az bende o arada uzanıp kafa dinliyorum ya da düzenlenecek yerler varsa onları yapıyorum. Tekrar yemek yediriyorum. Uyku saati gelince banyoya sokuyorum tekrar yıkıyorum mamasını içirip yatırıyorum bi daha sabaha kadar kalkmıyor. Günlük rutin böyle. Haftasonları eşimin nöbeti bir şeyi olmazsa oyun yerlerine götürüyoruz avm çarşı falan geziyoruz evde durmuyoruz pek. Bir de hava aşırı güneşli olmazsa parka çıkarıyorum iki saat