Tunaa Merhaba herkese arı mama vermeye nekadarlıkken basladiniz? Ben 40 gunu gectikten sonra mama seklinde sivi vermeye basladim benm gibi yapan varmi acaba gaz sorunu yasayan verince ?
Gloria Tunaa 40 günü gectikten sonra mı arı mama mı neye istinaden böyle bişey yaptınız acaba her şey bi kenara arı mamanın bi içeriğine bakın bebeğinize iyilik yaptıgınızı düsünmüyorum doktorunuz mu önerdi bunu siz kafanıza göre mi verdiniz
Asilveannesi Tunaa Ay daha 2 aylık bebeğe nasıl veriyorsunuz o mamayı yenidoğan mamaları var 1 numara onları kullanmanız gerek
Kuzumveben Tunaa 40 gun sonra ari mama mi kucucuk bebege seker yukluyorsunuz resmen suan bebeginizin ihtiyaci anne sutu eger anne sutu yoksa formul mamadir neye dayanarak verdiniz ari mama
Ahanife Tunaa canım bebeğin çok küçük daha benim kızım 7 aylık ve ben vermiyorum daha hiç tavsiye edilmeyen bir ama onu geçtim bebeğim küçük bağırsakları daha gelişmemiş anne sütünü bile hazmedemizken onu hiç hazmedemez formül mama dene
Guldas Ay canım verilirmi arı mama hiç. Çok şekerli pirinç unu bir faydası olmaz. Yararından çok zararı var.
Berenecem Tunaa lütfen vermeyin henüz cok küçük 😔 anne sütü yoksa formula mamalar var . Benim arkadaşım kızına veriyor tadına baktım bildiğin bizim yediğimiz muzlu pudingler gibi yapmayın bebeğinize bunu 😞
ozlemsenel Gerçekten mi :( Bebeğinize ne kadar büyük bi haksızlık yaptığınızın farkına varmanız lazım. Bir bebek yetiştiriyorsunuz bir insan büyütüyıorsunuz araştırmadan adım atmamanız lazım.