Shewolff Kızlar kafamı kaldıracak, gözümü açacak halim yok. Sürekli uyumak,uzanmak istiyorum. Son 1 haftadır özellikle böyleyim. Kullandım işe yaradı dediğiniz vitaminler, halsizliğe iyi gelen takviye vs var mı ?
menek16 Shewolff genel de b12 etkiler ama yine de en azından bi aile hekimliğinde tahlil verip net ögrenmeniz daha iyi olur demir de etkileyebiliyor
superkahramanbiranne Shewolff bence alışın bu duruma hahahah😆🥱 anneliğimin ilk ayları bende böyle bi arayışa girmiştim. Hapta kullanıyorum ama hep yorgunum yataktan zorla çıkıyorum
Snmtt Shewolff bende öyleyim sürekli vitamin içmene rağmen sanırım biraz sıcaklar etkiledi. Şimdi mom’s mix diye bir vitamine başladım bitkisel. Sanki o bi tık enerji verdi gibi.
Ogretmenanneyim Shewolff 3 gündür bu durumdayım bende nedenini anlayamadım. Cok şükür bebeğimin gece uykuları da düzgün şu sıralar.Bende uyuyorum uykumu alıyorum ama enerjim cok düşük cok halsizim
Shewolff Ogretmenanneyim aynen bu şekildeyim gece aralıksız uyurum ona rağmen bilmiyorum hiçbir şey yapasım yok kafamı kaldırmak istemiyorum
GezginPaNDa Shewolff Öncelikle kan değerlerinize baktırmanız lazım. Ona göre doktor bir tavsiye verir zaten . onun dışında çok hareketli oğluma yetişmek için ocean enerji kullanıyorum
Snmtt Shewolff öyle mi ne güzel bu havalarda soğuk bir yer😂 o zaman en güzeli kan değerlerinize baktırmak d vitamini falan eksik olunca da çok halsizlik yapıyor
Shewolff Snmtt Hakkari burası şekerim her konuda estiriyor sağolsun ☺️😂😂 supradyn buldum evde attım bir tane umarım işe yarar
Gokturk_ Shewolff bende öyleyim dün aile hekimine gittim geç gittiğim için kan alamadılar pazartesi sabahtan gidicem .Saçlarım da oluk oluk akmaya başladı .Sürekli yorgunum .Çok hasta olucam diye korkuyorum
Shewolff Gokturk_ off allah korusun 🥹🥹 dahiliye bölümüne gitsen sanki daha iyi olur gibi. Seninki benim durumdan daha da vahim 😔