cansuyagmur yiğenimşn sayfası daha dün açtık. Mevamızın sesini duyabilmek için sadece takip istiyoruz. lütfen sayfasını takip eder misiniz. bu yolda bizi yalnız bırakmayın lütfen. meva henüz 4 aylık ve belirtiler nüksetti 🤲
Birminikaslan cansuyagmur Allahim küçük kusummuzun şifasını versin inşallah🤲🏼 yorum yapalım yukarıda kalsın
Poncikkkk cansuyagmur allah acil şifalar versin malesf okadqr çok bebek var ki böyle keşke hepsine yetişeblisek allah ailelerin bebişlerin yardımcısı olsun gerçekten çok zor
sedasayan1111 cansuyagmur Allahim yar ve yardımcınız olsun Rabbim tez zamanda safi ismiyle şifa versin inşaAllah belirtiler neler
cansuyagmur mevoşumuzu takip edenler beğenebilir mi ❤️ yardımızına ihtiyacımız var. 4 aylık çapatıpta yatıyor şu an solunum sıkıntısı var.
cansuyagmur sedasayan1111 değildir inşallah. yanlışlık olmuştur. dua edelim sizin için 🤲 hiçbir belirti yoktu. topuk kanında çıktı.
0000Bahar Allahım yar ve yardımcınız olsun inşallah çok geçmiş olsun Allahım size bağışlasın çok zor biran önce bi hastalığa bi çare bulunsun artık annelerin babaların yürekleri yanmasın gördükçe içim gidiyor Allahım sen şifa ver yarabbim 😢
sedasayan1111 cansuyagmur yok hiçbir belirtimiz evet topuk kanında çıktı dua edin olur mu çok ihtiyacım var inşaAllah sonucumuz temiz çıkar inanın buraya yazmadan önce ölüden farksızdım sağolun çok güzel mesajlar aldım okudum kendime geldim pes etmek yok savasmamiz gerekiyorsa sonuna kadar savasacaz inşaAllah ötesine gerek kalmaz ama siz bize dua edin olur mu Rabbim yavrunuzu size bağışlasın acısıyla imtihan etmesin inşaAllah
cansuyagmur sedasayan1111 amiin amin. bazen ilk sonuçlarda yanlışlık olabiliyor. inşallah öyledir. duanın açamadığı kapı yok. ama her iki durumdada onun en çok size ihtiyacı var. gerekirse dik durup savaşacaksınız elbette. Dualarımız sizinle, sonucu bizlerle de paylaşın