MeteYmen_Annesi Çocuğunuz ve kendiniz için önce ortamın uygun sakin olması çok önemli stabil yerde olmanız gerekiyor tatil seyahatte önerilmiyor çünkü eğitim sekteye uğrayabiliyor..Önce sizin sakince konuşarak anlatmanız lazım bizde 33 aylığız 3.günde çişi tutmayı ve geldiğinde kıvranarak yanıma geldiğini gösteriyor illa üstüne kaçırdığı zamanlar oluyor evet ama sakin karşılamanız gerekli, çok kolay adapte oluyorlar..Ben oyun şeklinde başladım eğitime zaten çocuklar herşeyi oyun yoluyla daha kolay anlıyorlar bunun için hem tuvalet kapak aparatımız var ikinci altarnetif lazımlıkta var hangisini isterse çok sıkısıksa hemen lazımlığını alıp getırıyor yanıma,oyun olarak aşıladım küçük banyo ördekleri kuzuları vardı alt kısımlarında hava yeri oluyor delik işte aaa kuzunun çişi gelmıs dedim içine suyu doldurdum hadi onu çişini yaptıralım karnı ağrımış rahatlasın dedim lazımlıga oturtur sekılde kuzuyu alttan su aktığını gördü gözlemledi bak çişini kuzu artık altına değil buraya yapıyormuş dediim sonraki gün çişim geldi kuzucukta yaptı bak dedi evet dedim işk tuvaletten korkuyordu çünkü , bu korkusunu kuzu oyuncaklar sayesınde yendik bak korkmuyor diyerek yaklaştım ve başarılı olduk suan çişi geldiğinde hemen kosuyor kendisi getırıyor lazımlığını oyunsal olarak yaklasınca daha bi kolay kavrıyorlar üstüne gün geçtikçede daha nadir günde 1 kez kacırmaya basladı oda ben olmadıgım zamanlar oluyordu dıyene kadar ustune yapmıs oluyordu öyle güzel şekilde sonuclandj eğitimimiz çok şükür🥰🥰