HasanFatmazkanKara 123456 ben malesef hiç emzirmedik değil ama başlarda sağarak biraz biraz emzirerek birsz mama ile geçti günler ama iki aylıkken tamamen kesildi sutum ve ne yaptıysam olmadı o yüzden mama
Dmttt 123456 canım belki haddim değil ama süt arttici biseyler denesene benimde ilk günler yoktu 1 defa mama verdim sonra annem bana bi salata yaptı o gün bugündürhergun yiyorum o salatadan. Güzel sir yapıyor. Bol dereotlu kuru börülce salatası
Medinetass 123456 sütüm Yok psikolojisine girersen olmaz önce kendi düşünceni düzelt sonra süt yapıcı şeyler ye bence
bsk89 123456 tavsiye 123456 tavsiye olarak humana icmenizi oneririm bide tahin helvası ve hurma ilk dogum yaptigimda sürekli hurma yemis ve humana icmstm ara ara azaldığını hissetsemde 6 aydr emziriyrm düzenli olarak
Dmttt 123456 humana çay içebilirsin ben kullanıyorum çünkü salma var bende de. Kürü börülce salatası ninyarin tekrar yapicam ilk zamanlardan sonra yemedim ama kesinlikle denemelisin
Melike13 [bilinmeyen] kardesmin bebegide suan yogunbakimda kesinlikle emmiyor siringayla anne sutu aliyor sdce ama bu sekildede nereye kadr blmiyrm.