Didemdmrkl Bebeğimin burnu tıkanmış serum suyuyla temizleyin diyorum ama korkuyorum yapmaya ve 4 saattir emmiyor biberonla deniyorum gene içmiyor çok korkuyorum
Mrysmg Didemdmrkl ve korkmaniza hic gerek yok dogru sekilde yaparsaniz zararu olmaz. Ben kızımın burnunu her gün haşır huşur yikadim şırıngayka cok rahat ediyordu tabi simdi buyudu yapamiyorum
ArvenMom Didemdmrkl ben o şekilde temizliyorum hergün yoksa tıkanıyo mama reddi yaşıyoruz uykuya dalamıyo nefes alamadığı için kurtarıcım gibi
Minikpankekim Didemdmrkl burnu tikaliysa emmez. Biraz siringaya fizyolojik cekin. Bi saga yatirip sıkın bide sola yatirin hic biseycik olmaz rahatlar bebis emmeye baslar
hunilimomy Didemdmrkl burnu tıkalı oldugu icin emmek istemiyor ve uyumakta istemez korkmayin herhangi bir zarar vermezsiniz rahat uyuyup beslenmesi için burnunun açık olması gerekir
motherofLeyla Didemdmrkl burun aspiratörü varsa ucunu sıcak suyla bi ıslatın o yumuşuyor bende serumu yapamıyorum malesef aspiratörü ıslatıp ucunu yumuşatıp öyle çekiyorum çok kolay