merkursavascisi_06 Azli henüz yaptırmadım ama kilosuna 230 ₺ dediler tahmini 850 falan tutacak gibi ya bakalım henüz netleştiremedim, ankaradayım bu arada siz hangi ilde bakıyosunuz oranın fiyatları farklı olabilir
Duyguseli_12 Azli 1 ay önce yaptırdım 600 TL ödedim oda en ucuz yerdi diğer pasthanler 900 TL demişti
Duyguseli_12 Azli ben resimli artık eskidi diye normal üzerine yazılı pastalar varya ondan yaptırdım onlar biraz daha uyguna
Caglaa94 Azli derler. 🙄Daha dün yaptırdım 1 yaş doğum günümüz için pastanecim ‘de 2 katlı figürlü. İsterseniz bir de oradan fiyat alın
Zeliff Azli kendim yaptım sadece şeker hamuruna para verdim diğer malzemeler evde vardı zaten☺️ fiyat almıştık 4 kişilik küçücük pastaya bile çok fiyat çıkardılar.
O1Anne Azli pastaya vereceğim parayı sırf millet eğlensin diye. çocuğumu bebek stüdyosuna götürür güzel eğlenceli fotolar çektiririm en azından hatıra kalır 1 yaş bebek ne anlar doğum günden 2 yaş olsa neyse kutlayanada saygı duyarım bu benim kendi fikrim güzel anne 🌺
Aylaayla Azli ben bu yıl yaptırdım butik pasta tercih ettim iki senedir ilkini 350 ikinci pastayıda 600 tl ye yaptırdım ama bu yıl üç yaş pastası yaptırıcam bakalım kaç tl tutucak her sene aynı kişiye yaptırıyorum pastasını
hepoyleolurzaten_ Azli Geçen sene oğlumun 1 yaş pastasını 450-500₺ gibi bir fiyata yaptırmıştık, bu senede aynı yere yaptıracağız 800₺ fiyat aldık