Elifada- Bebeğim 3 aylık çok kucağımda tutmadigim halde çok alıştı sürekli kucak istiyo yemek yedirmiyo yemek yaptrimiyo uyandığı an bütün isim kaliyo uykusu da az gündüzleri nereye yetiscegimi şaştım son günlerde daha da arttı vallahi nefes aldırmıyor sıcak da kanguru da hiç çekilmiyor ikimizi de terletiyor öneriniz varsa alayım çaresiz kaldim 😔
Elmsnghn Elifada- ben valla oğlumla yapışık ikiz gibiydik. Artik bi donem hele hic uyumuyodu sadece kucağımda uyuyordu bende bayilacak gibiydim hırkayı tersten giyip oglumu kendime sabitleyerek uykumda düşmesin diye uyudugumu biliyorum. Size önerim sadece biraz sabır. Bu günler bi iki aya gececek keyfini çıkarın simdi oglum 9 aylık kucagimda 2. Dakkadan sonra sanki iğneliyorum asla durmuyor 😂
Kahveninrengi Elifada- benim bebeğimde sürekli kucak ve gezme istiyor. Artık kollarım uyuşuyor gezdirirken. Gezerken ki mutluluğu çok tatlı ama 😂
Yagmur08 Elifada- 1 yaşında hala kucak delisi 😂 yapışık ikizim. Ben kanguraya koyuyordum yaz kış böyle gezdik. Burnunu mıncırdım dans ettik bazen öyle bile uyuyordu hem işlerimi yaptım hem onunla vakit geçirdim. Bebeğin size ihtiyacı var normal böyle şeyler kucağa alıştırmakla alıp almamakla bunun alakası yok inanmayın böyle şeylere. 9 ay karnınızda taşıdınız sizi istemesi kadar doğal ne olabilir ki 🥰
melihaozen55 Elifada- # ah canım ah 6 aylık koca çocuğu hem kucağımda uyutup hem kucağımda oynatıyorum artık kollarım hissizleşti doktora gitsem ilaç yazar kesin gitmiyorum bile sabah ayrı akşam ayrı bide diş çıkardı şimdi daha beter yapışık ikiz gibi geziyoruz bu sıcaklarda 😰😰
Elifada- Elmsnghn evet bu 2. Benimde ilki asla kucak sevmezdi çok özeniyodum yaa ne güzel annesinin kucağında bebekler diyodum ama zor oluyomus oda
Yagmur08 Elifada- sling almıştım yazın onunla durduk hatta bazen hala kullanıyorum internetten bakabilirsiniz
izd Yere bırakıp yanında oyun oynatabilirsix belki, ben bazen aramıza muslin örtü koyuyordum ama terliyorduk yine de, kanguru kullanabilirsiniz veya düzgğn bir sling (wrap sling olsun, bu çanta gşbi olanlar bebek omurgası için çok zararlı)