Htcpkrrrr01 Kızlar 10 gündür sütümü sağmıyordum bebeğimde mama yiyor zaten şimdi dişi kalınıyor diye sütümü dondurup verecektim iyi geldiğini söylüyorlar fakat sütümün tadına bakim dedim görüşümdeki süt ekşi geldi sizce vermeli miyim
DrkAyz Htcpkrrrr01 herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz ya da acı bişeyler yediniz mi kullandığımız deodorantlar bile etkileyebiliyor sütün tadını ama bildiğim kadarıyla göğüsteki süt bozulmaz çok fazla emzirmediğiniz ve sağım yapmadığınız için acılaşmış olabilir sağım yapıp o şekilde bı deneyin isterseniz
Emuleys Htcpkrrrr01 Sütü kesinlikle sahip dökmeyin Allahın verdiği mucizevi bir besin sizce yaratıcı bu sütün eksiyecegini veya bozulacagini düşünmemiş olabilir mi hiç? Yediğimizde kaynaklıdır tatlı şeyler yiyin bir kaç güne düzelir
Bety Bety ilaç kullandıysanız sağıp dökün iyice boşaltın öyle bakın birde . Bir Doktorun yansında okumuştum bozulmaz diye
Htcpkrrrr01 Zereniim ilaç kullanıyorum ondan dolayı memeden kesmek zorunda kaldım sütüm emmediği için azaldı doymayacak şekilde gelmeye başladı moralim çok bozuluyor diye sağlamıyorum
Zereniim Htcpkrrrr01 bir kaç gün sağıp boşaltın iyice sonra tekrar tadına bakın geçmiş olsun rabbim şifalar versin