Nurercan 9,5 aylığız. Hala gaz problemimiz var. Ne yaptıysa. Geçmedi. Emzirdikten 2,5 sa sonra bıle uyutunca uyanıyor. Memede uyurken gazını cıkartmaya calısınca uyanıyor. Genetik olabilir mi acaba? Eşim ve kayınpederimde de sindirim problemi var.
Deletedmon_65 Nurercan genetik mi bilmem ama cok mu gazlı şeyler yiyorsunuz? Veya başka problemi olabilir mi diş falan
Nurercan Deletedmon_65 hayır gazlı yemiyorum. Doğdu doğalı hep var gaz problemi. Dişimiz de çıktı. Dişte değil. Hatta şu an üzerine ateşlenip grip bile olduk
Deletedmon_65 Nurercan ee belki ateşten huzursuzdur bol bol masaj yapın bebe yağı ile karnına oval şekilde ayaklarını ileri geri yapın rahatlar biraz da olsa
Nurercan Deletedmon_65 ateşten dolayı olsa doğdu doğalı sorun olmaz değil mi?zaten ates uyku yapar sık sık uyanmadı bile. Gazdan dolayı uyanınca izin vermıyor masaja ama gün içinde yapacağım artık. Probiyotikte fayda etmedi
Deletedmon_65 Nurercan yani bebeğinizi en iyi siz bilir tanırsınız YouTube dan gaz için mesajlar var bakın ise yarıyor ben oğluma yapardım ve ılık duş çok rahatlatır ateş uyku ve halsizlik yapar