Patron1bebeginannesi Hayriyeye formül süt mü? Ne zamanını doktora sorun bence daha iyi olur. Benim bebeğim 13 aylık geceleri içiyor genelde
Themamacita Hayriyeye benim kızım doğru düzgün bir şey yemediği için ama mecbur içiyor be kolau kolay bırakamayız şuan 17 aylık
Fasulye12 Hayriyeye Formda ara kısmına “ mama bırakma “ veya benzer anahtar kelimeleri yazarsanız bu konudaki açılan tüm postları görebilirsiniz. Başlığınıza karşılık olarak yazma gereksinimi duydum.
Fasulye12 Hayriyeye niye kimse yazmıyor demişsiniz ya, işte sol üstteki 3 çizgiye basınca çıkan bölümde formda ara bölümüne merak ettikleriniz başlıkları yazdığınızda, bu konuyla ilgili daha önce açılmış tüm postları okuyabilirisiniz.
kubramomm- Hayriyeye 21 aylık bırakmadım 2 yaşına kadar devam edeceğim çok azaldı içmesi 2 günde bir falan ama mamayı seviyor hastalanınca çocuk için iyi oluyor yemek yemedifinde hastalandığında mama veriyorum.
livanurvealpinannesi61 Hayriyeye kaç aylık bebeğiniz sma bize hiç kilo aldırmadı şuan sma kullanıyorum 1 ay Olcak kilo bile vermiş oğlum 6 aydan sonra mamalar kilo aldırmaz demişti çocuk doktoru bize
beyzagl444 Hayriyeye 10 aylik bebegim bir iki hafta hic icmedi sonra geri basladi. geceleri 2-3 biberon iciyor. Pek bırakma taraftari degilim icmedigi o bir iki haftada çok süzüldü. Gittiği yere kadar devam edicem.
2022moms 36 aya kadar yazıyor ama ben çocuğumun isteğine göre gidiyorum 19 aylık öğlen ve akşam uykusuna geçerken kullanıyor şimdilik
Hayriyeye Fasulye12 ama o başkasının bebeği ve tartışma konusu, benimki başka özelliklere ve şartlara sahip🤦🏻♀️
livanurvealpinannesi61 AngelMotherr ben kızıma 27 ay mama kullandım 6 cı aydan sonra çok zor kilo aldı doktor da öyle demişti
Cik AngelMotherr merhaba ne kadar mama içiyor günde toplam acaba bebeğiniz bizde 20 aylığız günde 480-600 arası içiyoruz değişiyor hasta olduğu zamanalara göre
Cik Hayriyeye bzde 20 aylığız günde üç sefer içiyor benmki yemekte yiyor ama niyeyse bırakamıyor ya bende bıraktırmak istiyorum aslında bazen vermeym diyorum mama mama diye yastıklara atıyor kendini ben mamayı getirene kadar kriz ortamı oluşuyor 120 uyanınca içiyor öğlen uykusu na geçmeden önce 150 içiyor bazen vermiyorum tokluk durumuna göre ama ne zaman vermezsem erkenden uyanıyor içip yatarsa güzel uyuyor iki saat falan uyur snra akşam uykusuna yatarken veriyorum 210 ml siz ne kadar veriyorsunuz bazen hastalanınca ymk istemiyor mamaya dayanıyor.