Minnakordek mama hassas bir konu bilmiyorum denk gelmedim deyin geçin başka anneler de belki merak eder araştırır.
Asıl siz denk gelmedim deyin geçin milletin içine kurt düşürmeyin dediğim gibi 250₺ Olan bir mama 150₺ ye satılıyorsa sahtedir diye bir argüman öne süremezsiniz ki
Ben başka bir marka kullanıyorum ama yineliyorum Migros’ta mamalar diğer marketlere göre daha uygun oluyor sizin tezinize göre sahte mi yani ? Daha ucuzu sahte derseniz insanları asıl şüpheye siz düşürmüş olursunuz bence
Merak etmeyin herkes araştırıyor neyin ne olduğunun annelerimiz bilincindeler şu ana kadar çocuğuna sahte mama içiren ya da problem yaşamış tek bir kişi bile görüp şahit olmadığınıza göre şehir efsanelerini okuyup okuyup da burda gerçeklik payı varmış gibi lanse etmeyin annelerin içine de kurt düşürmeyin dediğim gibi benim aldığım marka zaten çok çok güvenilir benlik bir sıkıntı yok diğer anneler sizi okuyup da evham yapmasın diye yazdım bunları da
Kanıtlanmış belgelerle vâkalarla bilimin ışığında hareket edin o zaman sağdan soldan yalan yanlış haberlerle değil
Ayrıca ben e-bebekten de alışveriş yaptım eczanelerden de diğer firmaların eczanelerinden de sadece trendyolu baz alarak yazmadım
Ayrıca hangi mamaları kastediyorsanız isim vererek kanıtlayarak paylaşın ki millet görsün madem kaşık mamalar,kavanoz mamalar, devam sütü olarak geçen mamalar vs vs onlarca çeşit var hangisi olduğunu burada paylaşın marka ismiyle beraber öyle ikaz edin anneleri görsünler okusunlar madem