Nara77 Kızlarr lütfen yardım edin banaaa hicc anlayışım yok. Bebeğim 1 yaşında. Hastalandi ilaç yaptım ve o günden sonra çocuğum değişti tanıyamıyorum. Ağlıyor, kucağıma alıyorum kendisni geri atıyor uyku vakti gelince yine ağlıyo artık çözüm bulamıyorum o kadar ağlıyorki artık sesi kısılıb 😔😔😔😔****
Patron1bebeginannesi Nara77 hastalandı ilaç yaptım derken doktor önerisiyle ilaç verdiniz dimi? Atak haftasıdır, diştir, büyüme atakları yani bunlar oluyor maalesef. Ağlama sorununa da nazar duası açıp dinletin, yada rahat uyuması için dua yazın çıkar zaten
balkaymak__ Nara77 bizimde bir ay sonra bir yaşında olucak anlamadığım şekilde vurmalar başladı ağlıyor kendini yere atıyor yemiyor of of
Zeyzey2019_ Nara77 çocuklar değişiyor ve değişmeye de devam edecekler. Buyuyorlar çünkü. Buna alismaniz lazım.
Nara77 Patron1bebeginannesi Evet babam benim doktor. Yani uyuma vakti gelince bu çocuk başka çocul oluyor😔😔. Eski çocuğumu istiyorum😫
Patron1bebeginannesi Nara77 böyle dönemleri olması normal hep iyi uyumaz hep iyi yemez hep sakin olmaz maalesef çocuk yetiştirmek zor 🙂🙏🏼 sabredin
Nara77 Patron1bebeginannesi p Peki ne zamana kadar boyle olur?😔😔😔 kendisine acııyorum sesi kısıldıı ağlamaktan😔
Brcn-akduman Aradığım soru bu ayın sonun 1 yaşına girecek cok sinirleniyor mama sandalyesinin üzerinde ki tüm oyuncaklari fırlatıyor ağlıyor eğer yerdeyken hayir annecim yapma dediğimde yere kapanıp bağırıyor yada dönüp emekleyerek gelip o iki dişiyle beni ısırmak istiyor :) eski oğlum sakın beraber oynadığımız güleç bi çocuktu simdi kucagimdayken saçımı çekiyor kendini arkaya atıyor geçici bi süreç mi ?
XaverDiana Brcn-akduman aynı durumun ta kendisi bizde var psikolojim alt-üst … nörologa götürmemi her kes diyor bana bilmiyorum sorunlu mu çocuğum? Ne oldu anlamadım 🤦♀️
Patron1bebeginannesi Nara77 her bebeğin durumu farklı önemli olan sağlığı yani hastaliktan yapmasın ateşi çıkmasin onu kontrol edin de bazen hastalık da huysuzluk yapıyor diş sanıp anlamamistim ben bebeğim kucukken. En kısa sürede gecer inşallah sizin ruh haliniz ona yansır sakin olun