yagmurkokusu_ plajterligi bir sorayım bunu da ekleme yaptıktan sonra değiştirmemek daha mantıklı ama biraz nakit bir bilezik nasıl olur onuda sormak lazım.
plajterligi yagmurkokusu_ kuyumcunuzla bir görüşün bakalım nasıl fiyatlar çıkaracak size ama birebir aynı gr bile seçseniz üzerine fark ödemeniz gerekecek çünkü dediğim gibi bozdurmakla satın almak arasında fark oluyor
uynakbalina yagmurkokusu_ aloooovc engin bana bilenzik al diyeceğim bir kocam olmayabilir sgkdkdk valla çelik değilde altın olanlar daha şık durur elindeki bilezik ne kadar eder bilmiyorum ki en iyisi kuyumcuya bağlan sen 😂😂
yagmurkokusu_ uynakbalina aloovv kuyumcu mu bağlandım diyor bekleyin daha zengin müşterilerim var bekleyenler arasında 638329922926733838 sıradayım 🤣
yagmurkokusu_ uynakbalina örttüm 😂 ya resim atamıyorum @[silindi] sahte bilenziğimi atacağım yeni de lazer yapmışım olmuyooor ya atamıyorum 🥹
yagmurkokusu_ plajterligi aynen bir buradakine sorayım birde Ankara dakine sorayım hangisi verirse iyisini olmadı dursun derim elimdeki nakite eklerim o zaman az uz kendime başka birşey bakarım.
[silindi] yagmurkokusu_ Ya şu an sistemsel sorun var canem düzelir ama ne zamana belli değil, birde bugün canım biraz sıkkındı ama forumdaydım 💃💃
yagmurkokusu_ uynakbalina burma burma işte 3 lü 2 li filan oluyor bende alırken öğrenmiştim hiç bileziğim olmadı ben gelirken 2 valizle geldim kocama sonra dedi boşver onları da ben sana daha iyilerini alırım üstümdeki kıyafetle geldim beleşe yani anlayacağın 😂😂
uynakbalina yagmurkokusu_ haa ben kaburga zannettim 🤣 yagmurkokusu_ daha iyilerini alırım aldı mı yok 😂
yagmurkokusu_ uynakbalina kıyafet konusunda evet aldı 😂 algın konusunda işte 3 bileklikten sonra bu kez sen mi yiyeceksin diyip abime verdim o sıkışmıştı diye abimde bana ödüyor sağolsun 😂 işte altın olarak çocuk adı altında alınıyor birşeyler 😂😂
uynakbalina yagmurkokusu_ sen bi kuyumcunla konuş beybisu nedir ne değildir o söyler sana kar zarar eder misin etmez misin ama bence oluyorsa eğer ajda bilenzik al valla altın sevmeyen ben görünce çok hoşuma gidiyor 😂
uynakbalina yagmurkokusu_ dhdhsvs leğenimiz var da kemik yok dur paşaya sorim vardır onun zor günler için kıyıda köşede yatırımı 😂😂
yagmurkokusu_ [silindi] inşallah düzelsin kahve postu açamıyoruz ya elimde patladı resimler 😂 yorgun mom görüyorum şuan 🥹 ne oldu sana kızılkafam ya
uynakbalina yagmurkokusu_ alırsan atta gözümüz gönlümüz açılsın hassas içerikle at görgüsüz demesinler sdksks