Lina2007 ben mesela hep saat tutarım şu saatte yedi 3 saat sonra şu saatte yicek sonra ayarlarım derim şu saatte uyudu şu saatte kalktı bu kadar saat oyalamalıyım felan diye hep bu şekilde ilerledim .. bu şekilde sizde ilerleyin otomatıkman hemen kac saatte bir acıkacagına ne kdr süre ayakta kalkıp uyuyacagına bedeni alışıyor direk kendi sinyal veriyor . Tabi her bebek bir değil benım bebegım hep böyleydi.. gece uykusuna da 9 da yatırıyorum , gecede kalkmaz .. birde size şunu söylim gece bakın mesela saat kaç gibi acıkıyor mızmızlanıyor hemen emdirin mamasını verin sonrakı saat kaçta mızmızlanıp acıkacak die bu gece takip edin .. yarın gece deneyin rüya öğünü yapın diyelim bu gece 3 te mı acıkmıştı sizde yarın gece o 3 de uyanmadan hemen kalkın mamayı yapın onu alın uykusunda hıc ses ve ışık açmadan emzirin hemen peşine mama verin uykulu yicek zaten hemen yatırın bunu hep yapın .. rüya öğünü dedğimiz gece o uyanmadan uykusunda beslemek oluyor . Bunuda yaparsanız gece siz rahat uyursunuz bebegınızde aynı o şekilde uyanmaz uykusu bölünmez