Bukett Kizlar hangi kan ilacini kullaniyosunuz?biz yeni baslayacagiz.bu saglik ocaginin verdiginde kabiz kusma gibi etkileri olabiliyomus.alip memnunkaldiginiz var mi?
Mehtaptvz Bukett purferro saf zeytinyağı ve keciboynuzu birde demir sulfat var pekmez gibi kokuyor ayni doktorumuz önerdi iceriginden dolayi kabızlık yasamadik biz bununla cok sukur fiyatida 38-40 tl gibi
Bukett Aliasafin_annesi bu saglik ocaginin verdigi degil mi? Bana hemsire kabiz yapabilir agir gelirse gun asiri falan verebilirsin dedi.bende verip vermemekte tereddut ettim.baskasini almayi dusunuyodum.
Aliasafin_annesi Bukett evet sağlık ocağı verdi 20 gündür kullanıyorum ama sorin olmadı hiçbir şekilde
Thesra Bukett Damla şeklinde bizimkisi içinde stick toz var onu şişesindeki şeyle karıştırıp damla şeklinde kullanıyorsun
Bukett Selinto bugun bana bir yasina kadar verilecek denildi.bazi arkadaslarima dr lar hergun degilde haftada 3-4 te yeter demisler.
Bukett [bilinmeyen] tat olarak guzel sanirim.bende sidefer ve purferro arasinda kaldim ikisinden birini alip baslicam artik.sanirim hic kullanmayanlar da oluyomus bu kan ilacini ama veriliyosa gereklidir diye dusunuyorum.